Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

XRP-Preisprognose: Expertin erwartet Anstieg auf 100 bis 500 US-Dollar innerhalb von 4 bis 7 Monaten

XRP Prisprognose: Ekspert forudser en forbløffende stigning inden for de næste 4 til 7 måneder

En prisprognose for XRP er blevet fremsat af Shannon Thorp, Treasury Management Officer hos Wells Fargo, der har vakt opmærksomhed i kryptoverdenen. Thorp forventer, at prisen på XRP vil stige til mellem 100 og 500 USD inden for en kort periode, det vil sige inden for de næste 4 til 7 måneder. Dette svarer til en bemærkelsesværdig stigning på mellem 14.200% og 71.400% i forhold til den aktuelle handelsværdi.

I XRP-samfundet har der i lang tid været en debat om, hvordan man bedst kan forudsige prisen på XRP. Nogle baserer deres forudsigelser udelukkende på diagrammønstre og bitcoin-tendenser, mens andre fremhæver vigtigheden af XRP’s brugsmuligheder og dens partnerskaber som de primære drivkræfter for prisen.

Thorp fremlægger dog en ny tilgang ved at påpege, at XRP ikke betragtes som et værdipapir, og at prisprognoser baseret på traditionelle værdipapirlogikker er imod Ripple-teamsets oprindelige vision.

Som en central nøglefaktor i sin prisprognose introducerer Thorp begrebet Liquiditätsstärke (LS), der skal tages i betragtning for at forudsige XRP’s fremtidige værdi. Hun tager hensyn til den samlede forsyning af XRP, herunder omsættende tokens, brændte tokens, tokens ejet af banker, regeringer og private. Thorp antager også, at Ripple har frigivet alle XRP fra sin skattekonto.

Ifølge Thorp, hvis et selskab ejer alle de 100 milliarder tokens, ville deres Liquiditätsstärke (LS) svare til omkring 100 til 500 milliarder dollars ved en pris på mellem 1 og 5 USD. Imidlertid påpeger Thorp, at en sådan beregning ikke tager højde for det potentielle økonomiske vækstpotentiale, transaktionskapacitet og afviklingsaktiviteter samt de fortsatte fordele ved brugen af XRP.

Ved at sammenligne XRP’s potentiale med SWIFT, der behandler omkring 44,8 millioner beskeder om dagen, viser Thorp med eksempler fra den virkelige verden, at selv hvis Ripple kun kunne fange 30% af SWIFT’s daglige værdi, som hun estimerer til 7 billioner USD, ville XRP have en bemærkelsesværdig daglig værdi på 2,1 billioner USD (ca. 13,2 millioner transaktioner). Med XRP’s hurtige afviklingstid på 1 til 5 sekunder ville der faktisk være tilstrækkelig likviditet. Dog påpeger Thorp udfordringen ved at udføre store transaktioner med begrænset likviditetsstyrke, da dette kan kræve en betydelig del af en banks XRP-beholdning.

For at komme frem til sin prisprognose tager Thorp forskellige faktorer i betragtning, såsom alle globale banker, brændte XRP, individuelle beholdninger, XRP fordelt til store banker og tokens, der er tilgængelige på likviditetscentre og børser. Hun estimerer, at der på et givet tidspunkt kan være mellem 50 og 75 milliarder XRP, der støtter Liquiditätsstärke (LS). Hvis disse blev fordelt mellem omkring 300 til 1000 forskellige banker, likviditetsudbydere og regeringer, ville hver institution have omkring 75 millioner XRP/dollar.

Thorp postulerer, at selv hvis Ripple kun erobrer 10% af JP Morgans marked med en daglig transaktionsvolumen på over 8 billioner USD, hvilket svarer til 800 milliarder USD, ville de eksisterende 75 milliarder XRP i omløb ikke være nok til at håndtere sådanne massive beløb effektivt.

Thorp erkender dog, at denne vurdering kun omfatter grænseoverskridende transaktioner og ikke inkluderer derivater, ejendomme, CBDC’er (Central Bank Digital Currencies), tekniske paralleller og NFT’er (Non-fungible Tokens).

På grundlag af disse overvejelser kommer Thorp frem til sin prisprognose og forventer, at prisen på XRP på kort sigt (inden for 4 til 7 måneder) vil ligge mellem 100 og 500 USD. Hendes beregning er baseret på Liquiditätsstärke (LS)-scenariet, hvor en XRP-pris på 100 USD med en forsyning på 50 milliarder XRP ville resultere i en Liquiditätsstärke (LS) på 5 billioner USD, mens en pris på 500 USD ville resultere i en Liquiditätsstärke (LS) på 25 billioner USD.

Ifølge Thorp giver denne vurdering markedet plads til vækst og sikrer, at ingen enkelt enhed behøver at have milliarder af XRP for at arbejde med det dagligt. Desuden mener Thorp, at der kan opstå et “tipping point”, der udløser denne prisstigning – et begivenhed, der vil resultere i en genevaluering af XRP, lignende den vi har set med guld.

Selvom Thorps spekulationer giver en spændende udsigt for XRP’s fremtid, er det vigtigt at huske, at hendes forudsigelse er baseret på flere antagelser, der kan eller måske ikke vil indtræffe. Som altid skal de, der er interesserede i investering, udføre deres nødvendige due diligence, overveje flere perspektiver og træffe informerede beslutninger.

Exit mobile version