Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Amerika verliert Kontrolle über Stablecoin-Transaktioner: Europa und Lateinamerika nehmen den Lead

Weniger als die Hälfte der Dogecoin Adressen ist im Minus

Stabile coins påvirker den amerikanske kryptomarked

I henhold til Chainalysis er brugen af ​​stabile coins i Amerika ikke, hvad den engang var. Trods rekordhøje kryptoaktiviteter i år mister Amerika kontrollen over stabile coin-transaktioner.

## Markeder uden for USA fører an

Circle, udstederen af ​​USDC, bemærker, at efterspørgslen efter dollar-secured assets uden for USA er stigende markant. I mange af disse lande mangler der stabile lokale valutaer, hvilket gør dollar til et attraktivt valg, især hvor folk har svært ved at få adgang til traditionelle banktjenester.

MiCA-loven, der trådte i kraft i Europa i juni, giver disse projekter en juridisk ramme, som endnu ikke er blevet etableret i USA. Hvis denne udvikling fortsætter, er der risiko for, at USA mister sin indflydelse på dollarens rolle i global on-chain-handel.

## Lateinamerikas blomstrende kryptoscene

Mens USA har problemer, blomstrer kryptoomsætningen i Latinamerika. Accepten af ​​stabile coins stiger i regionen betydeligt. Fra juli 2023 til juni i år har Latinamerika indhentet næsten 415 milliarder dollars i kryptovalutaer.

Brasilien er i øjeblikket det førende land i regionen med 90,3 milliarder dollars, efterfulgt af Argentina med 91,1 milliarder dollars. Begge lande oplever en stigning i overførsler baseret på stabile coins.

I Brasilien er institutionelle investorer tilbage i spillet, og transaktioner over 1 million dollars er steget betydeligt. Derudover er Bitcoin også populær i landet på grund af godkendelsen af Spot-Bitcoin ETF’er af SEC.

Argentina kæmper imidlertid med høj inflation og en devaluerende peso. På trods af udfordringerne forbliver kryptovalutaer en vigtig ressource for mange i landet.

I Venezuela, selvom landets forhold til kryptovalutaer har været turbulent, er krypto stadig en livline for mange venezuelanere i lyset af Bolívar’s kollaps.

Samlet set ser den kryptosalgsnæring i Latinamerika stærk ud, og med Karibien, der også får en genopblussen, tyder alt på, at den kryptokurve kun peger opad.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version