AltcoinsBitcoin

Amerika verliert Kontrolle über Stablecoin-Transaktioner: Europa und Lateinamerika nehmen den Lead

Stabile coins påvirker den amerikanske kryptomarked

I henhold til Chainalysis er brugen af ​​stabile coins i Amerika ikke, hvad den engang var. Trods rekordhøje kryptoaktiviteter i år mister Amerika kontrollen over stabile coin-transaktioner.

Markeder uden for USA fører an

Circle, udstederen af ​​USDC, bemærker, at efterspørgslen efter dollar-secured assets uden for USA er stigende markant. I mange af disse lande mangler der stabile lokale valutaer, hvilket gør dollar til et attraktivt valg, især hvor folk har svært ved at få adgang til traditionelle banktjenester.

MiCA-loven, der trådte i kraft i Europa i juni, giver disse projekter en juridisk ramme, som endnu ikke er blevet etableret i USA. Hvis denne udvikling fortsætter, er der risiko for, at USA mister sin indflydelse på dollarens rolle i global on-chain-handel.

Lateinamerikas blomstrende kryptoscene

Mens USA har problemer, blomstrer kryptoomsætningen i Latinamerika. Accepten af ​​stabile coins stiger i regionen betydeligt. Fra juli 2023 til juni i år har Latinamerika indhentet næsten 415 milliarder dollars i kryptovalutaer.

Brasilien er i øjeblikket det førende land i regionen med 90,3 milliarder dollars, efterfulgt af Argentina med 91,1 milliarder dollars. Begge lande oplever en stigning i overførsler baseret på stabile coins.

I Brasilien er institutionelle investorer tilbage i spillet, og transaktioner over 1 million dollars er steget betydeligt. Derudover er Bitcoin også populær i landet på grund af godkendelsen af Spot-Bitcoin ETF’er af SEC.

Argentina kæmper imidlertid med høj inflation og en devaluerende peso. På trods af udfordringerne forbliver kryptovalutaer en vigtig ressource for mange i landet.

I Venezuela, selvom landets forhold til kryptovalutaer har været turbulent, er krypto stadig en livline for mange venezuelanere i lyset af Bolívar’s kollaps.

Top  Bakkt forbedrer crypto custody platformen midt i regulatoriske udviklinger og rapporterer Q3-2023 indtjening

Samlet set ser den kryptosalgsnæring i Latinamerika stærk ud, og med Karibien, der også får en genopblussen, tyder alt på, at den kryptokurve kun peger opad.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button