Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Bitcoin Stiger Mod $36.000 Modstandspunkt, Inden Regulatorisk Opstramning Og Øget Institusional Interesse

CME steigt auf und sichert sich den zweiten Platz im Bitcoin-Futures-Handel

Bitcoin kæmper fortsat mod modstandsmærket på $36.000, og dette har fanget investorer og analytikeres opmærksomhed. Cryptocurrency’en har kun opnået en marginal stigning på 0,02%, hvilket placerer den på $34.730 lørdag. Samtidig foretager amerikanske myndigheder en større reguleringsindsats og retter deres fokus mod ledere inden for cryptocurrency-domænet, hvilket signalerer en strammere kontrol. Samtidig er globale Bitcoin ETF-aktiver steget til imponerende $4,16 milliarder, hvilket afspejler en stigende institutionel interesse i den digitale valuta. I en interessant drejning har en engelsk skole i Kina valgt at satse på cryptocurrency mining og har betydeligt styrket sin driftskapacitet med tilføjelsen af 220 nye mineringsmaskiner. Mens Bitcoin navigerer gennem disse udviklinger og kommer nærmere den afgørende tærskel på $36.000, er der stor spekulation i crypto-fællesskabet om, hvorvidt der er en kommende breakout i vente.

Reguleringsnyhed: USA retter fokus mod crypto-ledere
De seneste regeringsundersøgelser af flere prominente figurer inden for cryptocurrency-branchen kan påvirke markedssentimentet. Sam Bankman-Fried, der engang var et bannerfører for branchen, er blevet dømt for at have bedraget brugere af sin nu nedlagte børs FTX. Derudover har Commodities Futures Trading Commission (CFTC) og US Securities and Exchange Commission (SEC) anlagt et søgsmål mod Binance CEO Changpeng “CZ” Zhao, hvor de anklager ham for forskellige overtrædelser på hans platform. Do Kwon, medstifter af Terraform Labs, er blevet anholdt i Montenegro og er også anklaget for bedrageri. SEC beskylder ham for at have orkestreret et milliard-dollars bedrageri med værdipapirer involverende crypto assets. Alex Mashinsky, grundlægger af Celsius Network, anklages for at have vildledt investorer og overvurderet værdien af sin virksomheds cryptocurrency-token. Flere regulerende organer har anlagt sagen mod ham. Disse retssager og undersøgelser kan føre til øget regulerende kontrol inden for cryptocurrency-branchen og potentielt påvirke markedssentimentet og Bitcoin’s pris.

Den amerikanske jobmarked bremses op, hvilket får aktiekurserne til at stige og dollaren til at falde
Efter statistikker viser et markant fald i beskæftigelsen i USA i oktober, faldt de 10-årige amerikanske statsrenter til det laveste niveau i fem uger, og globale markedsindeks steg. Den amerikanske dollar faldt også til det laveste niveau i seks uger. Federal Reserve kan beslutte at stoppe forhøjelsen af renten som følge af denne nedgang i beskæftigelsesvæksten. En potentiel afslutning på rentestigningen antydes af Federal Reserve’s beslutning om at fastholde renten tidligere på ugen og af udtalelser fra Fed Chair Jerome Powell. På grund af disse begivenheder er tradere nu kun 5% sandsynlige for en renteforhøjelse fra Fed i december.💡🏦 Aktier og Bitcoin steg, efter at Federal Reserve besluttede at fastholde renten. Federal Reserve fastholdt benchmarkrenten på 5,25% -5,5%, hvilket markerer det andet møde i træk uden ændringer efter 11 forhøjelser af renten, herunder fire i 2023. Dette … pic.twitter.com/Ms5j0SOvPJ – Cryptoverse Feed – Crypto News 24/7 (@ CryptoverseFeed) 2. november 2023 I en situation som denne er virkningen på Bitcoin’s pris normalt gunstig. Lavere rentesatser kan gøre alternative aktiver som kryptokurver mere attraktive for investorer, der søger bedre afkast, og enhver indikation af, at Fed måske stopper eller afbryder sin rentestigning, kan ses som et bullish tegn for BTC. Forbindelsen mellem rentesatser og BTC-priser er dog ikke altid entydig, da en række faktorer som markedstemning og generelle økonomiske forhold også kan påvirke Bitcoin-priserne.

Bitcoin ETF-aktiver stiger til $4,16 milliarder globalt
Globale investeringer i børshandlede fonde (ETF’er), der er knyttet til den aktuelle pris på Bitcoin, har overstået $4,16 milliarder, ifølge CoinGecko, en statistikudbyder for kryptokurver. Interessant er omkring to milliarder af dette samlede beløb allokeret til syv spot Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er), der er blevet lanceret i Canada siden 2021. Globale aktiver i spot Bitcoin ETF’er nåede $4,16 milliarder – CoinGecko pic.twitter.com/I4iobZp0Vt – Reuters Business (@ReutersBiz) 3. november 2023 Den største af disse ETF’er er Purpose Bitcoin ETF, med $819,1 millioner i aktiver. Den som har aktiver på omkring $1,2 milliarder, er en af de børshandlede fonde (ETF’er), der er tilladt af amerikanske myndigheder at være knyttet til Bitcoin futureskontrakter. Ti forslag til Bitcoin ETF’er baseret på spotpriser bliver i øjeblikket undersøgt af SEC i USA. Med disse ETF’er tilgængelige vil investorer have lettere ved at følge Bitcoin’s præstation i en børshandlet fond, hvilket kan påvirke Bitcoin’s pris.

Fra klasseværelset til Crypto: Kinas skole tilføjer 220 mining-maskiner
Tidligere en række engelske skoler i Kina har BTC Digital tilføjet 220 flere mining-enheder til sin portefølje og øget sin evne til at mine Bitcoin til 2.174 maskiner med en behandlingskraft på omkring 230 PH/s. De ekstra enheder forventes at være i drift ved udgangen af måneden. Transaktionen blev gennemført i bytte for aktier i forretninger til en værdi af $968.800 fra uafhængige tredjeparter. BTC DIGITAL LTD. ANNOUNCES PURCHASE OF 220 UNITS OF ANTMINER S19J PRO BITCOIN MINING MACHINES #News #Markets #BITCOIN #BTC #BTC #live – Capital Hungry (@Capital_Hungry) 3. november 2023 I 2021 skiftede BTC Digital fra uddannelsesbranchen til Bitcoin-minedrift og koncentrerede sig om minedrift i USA. Virksomhedens dedikation til udvidelse af mineringsaktiviteterne demonstreres af denne udvikling, der kunne påvirke Bitcoin’s pris via øget minedriftsaktivitet.

Bitcoin prisforudsigelse
Den 4-timers Bitcoin-graf viser vigtige niveauer, der former dens retning. Det afgørende punkt er $33.965, der fungerer som en nøglemarkør for prisudsving. Modstand støder først på $35.255, med yderligere udfordringer på $36.040 og $36.995. Omvendt ligger support på $33.095, $32.400 og $31.800, hvilket giver en buffer mod nedgang. Relative Strength Index (RSI) viser neutralitet ved 48, hvilket viser en ligevægt i markedskræfterne. 50-dages eksponentielt glidende gennemsnit (EMA) på $34.150 er en kortvarig trendbarometer. Bitcoin’s nuværende placering omkring dette EMA antyder markedets tvivl. Bitcoin Chart – Kilde: Tradingview Tekniske mønstre som opadgående trendlinje på $34.200 og alignment med 50-dages EMA lægger op til en kjøbs-tendens og potentielt markedskonsolidering. Samlet set viser Bitcoin en let bullish hældning, især hvis den forbliver over $34.150. Blandingen af indikatorer og mønstre antyder forsigtig optimisme med en mulig stigning mod $35.255, hvis den aktuelle support holder. På grund af kryptoens iboende volatilitet er det vigtigt at overvåge disse nøglel-niveauer og indikatorer for at træffe informerede handels- og investeringsbeslutninger.

Top 15 kryptokurver at holde øje med i 2023
Hold dig opdateret med digital aktivernes verden ved at udforske vores udvalgte samling af de bedste 15 alternative kryptokurver og ICO-projekter at holde øje med i 2023. Vores liste er blevet kurateret af fagfolk fra Industry Talk og Cryptonews, hvilket sikrer ekspertise og kritiske indsigter til dine kryptokurrencyinvesteringer. Udnyt denne mulighed for at opdage potentialet i disse digit

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version