Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

FTX debiturere foreslår krypto-krav – Hvad betyder det for kryptohandlere?

Warum dieser 70-jährige Milliardär Bitcoin besitzen möchte

Crypto News: FTX Debtors Propose Crypto Claims

I en anmodning om en vurdering af værdien af krav relateret til digitale aktiver og fiatvaluta, herunder kundetilgodehavender, har de skyldnere, der er tilknyttet FTX Trading Ltd., fremsat en anmodning om indretningsordre.

I en indgivelse, der blev foretaget den 27. december i den amerikanske konkursret for distriktet Delaware, foreslog FTX-skyldnerne at vurdere værdien af forskellige digitale aktiver baseret på deres priser på tidspunktet for indgivelsesdatoen, som var den 11. november 2022.

Forslaget fra FTX-skyldnerne om at vurdere værdien af digitale aktiver inkluderede priser for omkring 500 aktiver i fiatvaluta og kryptovaluta, baseret på priser på tidspunktet for FTX’s konkursindgivelse.

De foreslåede værdier inkluderer Bitcoin til $16,871, Ethereum til $1,258, Solana (SOL) til $16, Avalanche (AVAX) til $14,19 og stablecoins som USDT, TUSD og BUSD med værdier lidt under deres sædvanlige $1 fastkobling. Bemærkelsesværdigt udelod forslaget en estimeret FTX Token (FTT) pris; dog inkluderede det priser for belånte tokens, tokeniserede aktier, spotderivater og kryptofutures.

Skyldnerne hævdede, at deres vurderinger repræsenterer en “rimelig og retfærdig” værdi af disse digitale aktiver på den angivne indgivelsesdato. Retten skal gennemgå og godkende disse vurderinger som en del af FTX’s konkursforretninger.

På grund af den unikke karakter af disse kapitel 11-sager, hvor millioner af krav er baseret på digitale aktiver, foreslår skyldnerne en Tabel til Konvertering af Digitale Aktiver for at strømline processen og undgå unødvendige forsinkelser. Denne tabel vurderer værdien af hver digital aktiv, som kravene er baseret på, på indgivelsesdatoen.

Retten forventes at have bred skønsbeføjelse til at vælge den bedst egnede metode til at vurdere værdien af krav baseret på digitale aktiver, og skyldnerne brugte data fra Coin Metrics til dette formål.

Ifølge indgivelsen, “Dette retten har bred skønsbeføjelse til at vælge den metode, den anser bedst egnet til de specifikke omstændigheder, til at vurdere værdien af krav baseret på digitale aktiver. Retten overvejer alle faktorer og omstændigheder omkring kravene, men forsøger ikke at vurdere krav med matematisk præcision.”

Den foreslåede plan for beregning af krav indebærer at konvertere værdien af digitale aktiver til kontanter på indgivelsesdatoen ved hjælp af satserne i Tabel til Konvertering af Digitale Aktiver og foretage udbetalinger i kontanter. Anmodningen understreger umuligheden ved likvidation af individuelle krav for hvert digital aktiv og understreger, at værdien af disse krav stammer fra de underliggende digitale aktiver.

Parter involveret i konkursen har indtil den 11. januar til at indgive indsigelser, og en høring om sagen er planlagt til den 25. januar. Anmodningen om at give en ordre for at vurdere kreditorer baseret på de foreslåede priser mangler godkendelse fra domstolen.

FTX-brugere udtrykker bekymringer og kritik over foreslået vurderingsplan, nogle kalder det en ‘scam’

Den foreslåede plan af FTX-skyldnere om at vurdere værdien af forskellige digitale aktiver baseret på deres priser på indgivelsesdatoen, den 11. november 2022, har mødt kritik fra FTX-brugere. Nogle brugere beskrev planen som en “scam” og udtrykte frustration over den forlængede varighed af sagen, idet de foreslog at acceptere de tilbudte vilkår for at undgå yderligere usikkerhed og omkostninger.

FTX har pådraget sig betydelige juridiske omkostninger, med over $118 millioner faktureret mellem august og oktober for professionelle juridiske gebyrer. Den seneste udgift beløber sig til omkring $53.000 i timen og over $1,3 millioner om dagen i gennemsnit, ifølge retsdokumenter.

Sunil Kavuri, en prominent kreditor hos det fallerede firma, kritiserede anmodningen og erklærede, at den groft undervurderede værdien af digitale aktiver og opfordrede kunderne til at “kæmpe” imod den foreslåede plan.

FTX 2.0 Coalition, der repræsenterer FTX-kreditorer, har opfordret kunder, der ønsker at modsætte sig den foreslåede vurdering af digitale aktivværdier, til at skrive et brev direkte til dommeren, der har ansvaret for konkursen. De understregede, at kunderne kan sende et underskrevet brev til konkursretten i Delaware uden behov for juridisk repræsentation.

Simon Dixon, administrerende direktør for BnkToTheFuture, har også støttet ideen om at modsætte sig de foreslåede vurderinger og opfordret FTX-kunderne til at indtage en aktiv holdning imod planen.

Kunder hos den fallerede kryptovalutabørs har været ude af stand til at få adgang til deres midler siden november 2022. Nogle har valgt at sælge deres krav til tredjeparter for mindre end deres samlede værdi.

Hvis retten godkender planen, kan kryptoholdere gå glip af gevinster fra visse tokens, når man tager i betragtning de betydelige prisstigninger på Bitcoin og Ethereum siden FTX’s sammenbrud i november 2022. Bitcoin er steget med mere end 150%, der når $42.452 på tidspunktet for artiklens udgivelse, mens Ethereum har set en stigning på over 87%, stigende fra $1.258 til $2.354.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version