Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

zkSync overhaler Ethereum i transaktionsvolumen – Skaleringsløsningen for Ethereum har set en stigning i aktivitet siden februar, med en markant stigning i transaktioner og indtægter.

Polygon Labs und NEAR Foundation arbeiten für die Integration von zkWasm L2 Prover zusammen

zkSync overgår Ethereum i transaktionsvolumen

## zkSync overgår Ethereum i transaktionsvolumen

Den Layer-2-skaleringsløsning for Ethereum, zkSync, har i de seneste 30 dage overgået sit hovednetværk i transaktionsvolumen ifølge data fra L2BEAT. zkSync har behandlet utrolige 35 millioner transaktioner sammenlignet med Ethereums 34 millioner transaktioner i samme periode.

### Stigende efterspørgsel efter zkSync

Efterspørgslen efter zkSync er steget konstant siden lanceringen i februar. I de seneste syv dage har zkSync oplevet en stigning i antallet af gennemsnitlige daglige transaktioner pr. sekund på 24 %, hvilket på nuværende tidspunkt udgør 13,79 transaktioner. Dette placerer zkSync foran Ethereum, der i gennemsnit håndterer 13,72 transaktioner pr. sekund.

### Stigning i transaktionsvolumen

Den markante stigning i transaktionsvolumen for zkSync skyldes introduktionen af inskriptioner i kæden og forskellige Ethereum Virtual Machine-enabled (EVM) netværk. Ifølge data fra et Dune Analytics-dashboard skabt af analytikeren Hildoby, steg antallet af transaktioner på zkSync markant ved den første introduktion af inskriptioner den 16. december.

### Fremtiden for zkSync i 2023

Siden lanceringen i februar er brugeraktiviteten på zkSync steget markant. Ifølge Token Terminal er antallet af aktive brugere månedligt steget med hele 3.000.000 % siden lanceringen. I det første måned var der i alt 69 brugere på netværket. Mod slutningen af december havde antallet af aktive brugere i denne måned nået 2,7 millioner, hvilket repræsenterede en stigning på 12 % sammenlignet med de 2,4 millioner aktive brugere i november.

### Stigende netværksgebyrer og protokoleindtægter

Med den stigende brugeraktivitet er også netværksgebyrerne og protokoleindtægterne steget. I maj toppede de månedlige gebyrer og indtægter på 10,2 millioner dollars, men er siden tendensmæssigt faldet. Indtil videre udgør gebyrerne og indtægterne for zkSync i denne måned hver 7 millioner dollars, hvilket svarer til en stigning på 42 % i de sidste 30 dage.

### Total værdi låst i netværket

I henhold til DefiLlama er den samlede værdi låst (TVL) i zkSync i øjeblikket på 160,24 millioner dollars. Dette udløste en opadgående tendens den 20. november og er siden steget med 20 %.

Artiklen er baseret på oplysninger fra L2BEAT, Token Terminal og DefiLlama.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version