AltcoinsEthereum

zkSync overhaler Ethereum i transaktionsvolumen – Skaleringsløsningen for Ethereum har set en stigning i aktivitet siden februar, med en markant stigning i transaktioner og indtægter.

zkSync overgår Ethereum i transaktionsvolumen

zkSync overgår Ethereum i transaktionsvolumen

Den Layer-2-skaleringsløsning for Ethereum, zkSync, har i de seneste 30 dage overgået sit hovednetværk i transaktionsvolumen ifølge data fra L2BEAT. zkSync har behandlet utrolige 35 millioner transaktioner sammenlignet med Ethereums 34 millioner transaktioner i samme periode.

Stigende efterspørgsel efter zkSync

Efterspørgslen efter zkSync er steget konstant siden lanceringen i februar. I de seneste syv dage har zkSync oplevet en stigning i antallet af gennemsnitlige daglige transaktioner pr. sekund på 24 %, hvilket på nuværende tidspunkt udgør 13,79 transaktioner. Dette placerer zkSync foran Ethereum, der i gennemsnit håndterer 13,72 transaktioner pr. sekund.

Stigning i transaktionsvolumen

Den markante stigning i transaktionsvolumen for zkSync skyldes introduktionen af inskriptioner i kæden og forskellige Ethereum Virtual Machine-enabled (EVM) netværk. Ifølge data fra et Dune Analytics-dashboard skabt af analytikeren Hildoby, steg antallet af transaktioner på zkSync markant ved den første introduktion af inskriptioner den 16. december.

Fremtiden for zkSync i 2023

Siden lanceringen i februar er brugeraktiviteten på zkSync steget markant. Ifølge Token Terminal er antallet af aktive brugere månedligt steget med hele 3.000.000 % siden lanceringen. I det første måned var der i alt 69 brugere på netværket. Mod slutningen af december havde antallet af aktive brugere i denne måned nået 2,7 millioner, hvilket repræsenterede en stigning på 12 % sammenlignet med de 2,4 millioner aktive brugere i november.

Stigende netværksgebyrer og protokoleindtægter

Med den stigende brugeraktivitet er også netværksgebyrerne og protokoleindtægterne steget. I maj toppede de månedlige gebyrer og indtægter på 10,2 millioner dollars, men er siden tendensmæssigt faldet. Indtil videre udgør gebyrerne og indtægterne for zkSync i denne måned hver 7 millioner dollars, hvilket svarer til en stigning på 42 % i de sidste 30 dage.

Top  BCB Group Afskediger CEO og Oplever Række Ledelsesmæssige Overskridelser

Total værdi låst i netværket

I henhold til DefiLlama er den samlede værdi låst (TVL) i zkSync i øjeblikket på 160,24 millioner dollars. Dette udløste en opadgående tendens den 20. november og er siden steget med 20 %.

Artiklen er baseret på oplysninger fra L2BEAT, Token Terminal og DefiLlama.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button