Krypto NewsRegulierung

SECs Strategi for regulering af kryptobranche får kritik for at prioritere kommercielle interesser frem for iværksætterforsvar

Regulieringsansatsen for SEC: En spørgsmål om prioriteringer

Debatten om Securities and Exchange Commissions (SEC) aktiviteter fortsætter med at vække bekymring blandt kryptoindustri-observatørerne. Ifølge John Deaton, en pro-XRP-advokat, har regeringens strategi for at regulere kryptovaluta fokus på at opretholde interesserne for kommerciel udnyttelse af virksomheder, i stedet for at fremme forsvar af iværksættere.

Deaton, en professionel advokat, der har været involveret i flere krypto-relaterede sager, antyder, at de nyeste forhandlinger mellem SEC og de førende krypto-bureauer, Ripple og Coinbase, afspejler denne strategi. Hans påstande tilføjer endnu mere vægt til den igangværende diskussion om ledelsesorganets rolle og fremtiden for den hurtigt udviklende digitale ejendomssektor.

Reguleringstilgangen fra SEC: Et spørgsmål om prioritering

Deaton dykker dybere ned i sin debat og kritiserer ledelsessystemets åbenlyse koncentration omkring “afsnit 5-sager” samt deres egen søgen efter substitutter på andensmarkeder. Ifølge Deaton kan en sådan strategi muligvis ikke effektivt udnytte SEC’s begrænsede ressourcer.

Han påpeger, at disse aktiviteter afslører en muligvis uvidende fokus på områder, der muligvis ikke er nødvendige for bekæmpelsen af svindel inden for krypto-verdenen. Som følge heraf foreslår Deaton, at udviklingen af kryptovaluta-forretningen kan være sårbar.

“I årevis har jeg hævdet, at vores team ikke eksisterer i en ordentlig kapitalistisk enhed. Vi har erhvervspraksis i USA. Se på certificerede iværksætteres retningslinjer og se, hvordan de påvirker forretningsprocessen. Se på angrebet mod krypto og Coinbase, der tillader ikke-regulerede…” – John E Deaton (@JohnEDeaton1) 29. juli 2023

Desuden hævder Deaton, at SEC’s opdeling af deres ressourcer på disse områder udelader vigtige bekymringer, der direkte påvirker investorerne. Hvis Securities and Exchange Commission fortsætter ad denne vej, antyder Deaton de potentielle konsekvenser for fremtiden for krypto-forretningen.

Top  Bitcoin, Ethereum, und Co.: Aktuelle Kurse am Samstagnachmittag im Überblick

Ignorering af private investorer: Ripple-sagen

Deatons bekymring vedrører også ledelsessystemets tilsyneladende mangel på entusiasme for at overveje synspunkterne fra private investorer. Dette afspejles specifikt i deres modvilje mod at lytte til “Friends of the Court” (amici curiae) i den igangværende Ripple-sag.

Deaton påpeger, at denne beskyttelse viser en tydelig mangel på interesse for at tage hensyn til private investorer, hvilket understøtter tesen om, at SEC måske prioriterer bekymringer fra større banker frem for specifikke investorer.

Derudover fungerer Deatons anmeldelser som en start for yderligere diskussioner om grænsefladen mellem kommerciel udnyttelse, regulerende retfærdighed og den voksende kryptobranche. Han beskriver, hvordan et instrument, der bevæger sig mod etablerede banker, kræver en reevaluering af eksisterende regeringsstrukturer.

Værdien af den internationale kryptomarked kan ses på 1-dages diagrammet. Kilde: Samlet markedsværdi af kryptovalutaer hos TradingView.com

I øvrigt ser det ud til, at kryptomarkedet er ved at komme sig efter sin nedgang i den forrige uge. Faktisk har det internationale kryptomarked inden for de sidste 24 timer oplevet en stigning på 0,3%, og dets nuværende værdi er på 1.148 dollars.

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button