AltcoinsKrypto News

Blockchain-Innovationer kan potentielt spare bankerne op til 2030 milliarder dollars i omkostninger for grænseoverskridende overførsler

Blockchain-innovationer kan spare bankerne milliarder på globale overførsler

Blockchain-teknologien har potentialet til at revolutionere bankverdenen ved at reducere omkostningerne ved globale overførsler. Ifølge et fælles dokument offentliggjort af Ripple og det amerikanske Faster Payments Råd kan bankerne potentielt spare op til 2030 milliarder dollars på tværgående overførsler ved hjælp af blockchain-innovationer.

En ny undersøgelse blandt 300 finansielle eksperter fra tre lande viser, at blockchain-innovationer spiller en afgørende rolle i accelereringen af ​​overførselsinstitutioner og reduktionen af ​​omkostningerne ved globale overførsler. Eksperterne forudsiger, at blockchain-innovationer vil forbedre hastigheden af ​​overførslerne i de kommende tre år.

Juniper Research bekræfter også, at finansielle institutioner, der vælger at implementere blockchain-innovationer inden for de næste seks år, kan opnå betydelige omkostningsbesparelser.

Ifølge en undersøgelse foretaget i forbindelse med denne forskning ser over 90% af deltagerne lavere overførselspriser som den største fordel ved brugen af kryptovalutaer. Derudover forventer næsten 90% af deltagerne en reducering af omkostningerne ved internationale overførsler, mens 75% forventer økonomiske fordele ved boligtransaktioner.

Traditionelle online-overførsler gennem private betalingsudbydere kan have høje gebyrer og transaktionsomkostninger på op til 4%, ifølge Handelskammeret i USA. Blockchain-teknologien kan potentielt afhjælpe disse omkostninger og tilbyde mere effektive løsninger.

I en diskussion på Twitter afslørede John Deaton, en kendt advokat, at Ripple har brugt kryptokurrency i internationale forretningstransaktioner siden 2015. Dette understreger Ripple’s engagement i at etablere elektronisk valuta til effektive tværgående transaktioner.

Blockchain-innovationer ser ud til at have potentialet til at transformere banksektoren ved at muliggøre hurtigere og billigere globale overførsler. Med omkostningsbesparelser på op til 2030 milliarder dollars er det tydeligt, at blockchain-teknologien vil spille en vigtig rolle i fremtidens finansielle landskab.

Top  Polkadot (DOT)-Preis gewinnt an Tempo: Positive Aussichten für eine weitere Aufwärtsbewegung

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button