EthereumKrypto News

Ethereum-Bericht: Wichtige Indikatoren und mögliche Preisbewegungen

Ethereum: Vigtige Kennzahlen signalerer potentielle prisbevægelser

Fidelity, en af de førende finansielle serviceudbydere, har for nylig offentliggjort en rapport om Ethereum (ETH), der indeholder vigtige nøgletal, som man skal være opmærksom på i de kommende måneder for denne kryptocurrency.

Indikatorer giver værdifulde indsigter

Rapporten fremhæver flere indikatorer, herunder 50-dages og 200-dages glidende gennemsnit (MA), den realiserede pris, forholdet mellem ikke-realiseret nettofortjeneste/-tab (NUPL), Z-scoren for markeds- til realiseret værdi (MVRV), procentuel fortjeneste og Pi-cyklus-indikatorerne. Disse indikatorer giver værdifulde indsigter i markedets stemning og potentielle prisbevægelser.

Ethereum holder vigtige støtteniveauer

Ifølge rapporten har Ethereum holdt sig over vigtige støtteniveauer, hvor den realiserede pris har fungeret som en stærk støtte siden den 10. januar. NUPL-forholdet antyder, at Ethereum i øjeblikket befinder sig i en neutral zone, mens MVRV Z-scoren indikerer, at kryptocurrencyens markedsværdi er lidt over den “rimelige” zone. Dette kan danne grundlag for en bullish trend eller i det mindste sidelæns prisbevægelse.

Stigende antal unikke adresser indikerer øget brugeraktivitet

Et andet interessant faktum fremhævet i rapporten er, at andelen af unikke adresser i fortjenesten for øjeblikket er næsten 66%. Dette kan indikere, at Ethereum-ejere muligvis bruger kryptocurrencyen til handel, DeFi, staking eller køb af andre digitale aktiver.

Pi-cyklus-indikatorerne signalerer neutral zone

Pi-cyklus-indikatorerne, der historisk set har været gode indikatorer for cyklus-toppunkter, viser også, at Ethereum i øjeblikket befinder sig i en neutral zone. Hvis det langsigtede glidende gennemsnit fortsætter med at følge den faldende pris nedad, kan det resultere i øget volatilitet. Om denne volatilitet vil være positiv eller negativ, forbliver dog at se, og det kan afhænge af en række makroøkonomiske faktorer.

Top  Skaleringsteknologier: Nøglen til fremtiden for Bitcoin og Ethereum

Stigende antal nye adresser og faldende udbud

På den positive side viser Fidelitys rapport, at antallet af månedlige nye adresser på Ethereum i andet kvartal 2023 steg langsomt med 9%. Dette antyder, at antallet af nye brugere, der tilslutter sig netværket, stiger. Nye og eksisterende projekter forventes at skabe incitamenter for nye brugere og yderligere stimulere denne stigning.

Et andet vigtigt element er nettoudstedelsen af nye forsyninger udstedt af netværket minus de brændte forsyninger fra transaktioner. Dette har ført til et fald i udbuddet i over fem måneder. Rapporten konstaterer, at teoretisk set vil den relative ejerskabsandel for alle resterende tokenholdere stige, når beholdningen bliver brændt.

Næste nøglestøtteniveauer

Prisen på ETH er i skrivende stund 1.849 USD, hvilket repræsenterer et fald på 2% i løbet af de sidste 24 timer. Ligesom Bitcoin har Ethereum også mistet sit 50-dages glidende gennemsnit. Hvis markedet fortsætter med at falde, kan Ethereum stole på flere vigtige støtteniveauer, der kan forhindre yderligere nedadgående tendens. Det næste støtteniveau er 1.840 USD, efterfulgt af et andet niveau ved 1.792 USD. Den vigtigste supportlinje er dog 200-dages glidende gennemsnit ved 1.780 USD. Dette vil være afgørende for at bestemme, hvem der vil dominere de kommende måneder.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button