Krypto News

Worldcoin: Kryptowährung mit Ambitionen und Herausforderungen

Worldcoin er en ny kryptokurrency, der har skabt røre i kryptoverdenen. Selvom CoinMarketCap viser en prisstigning på omkring 10% for WLD, står projektet i fare for retslige udfordringer i flere lande, herunder Storbritannien og Frankrig. Databeskyttelsesmyndigheder har taget fat på det nye kryptoprojekt lanceret af Sam Altman, grundlæggeren af OpenAI. Målet med Worldcoin er at skabe en “ny social kontrakt”, fordi de mener, at teknologien truer arbejdspladser, og at Worldcoin kan generere en betinget basisindkomst.

Efter en volatil start på handlen, har kursudviklingen stabiliseret sig hurtigt. I øjeblikket viser en opadgående trend i 30-minutters diagrammet kursstigningen på 10% i løbet af de sidste 24 timer. Men på grund af Worldcoins korte historie har en teknisk analyse kun begrænset pålidelighed. Derfor vil vi i stedet se på de fundamentale muligheder og risici, der følger med Worldcoin (WLD).

I sociale medier cirkulerer der allerede videoer, blandt andet offentliggjort af Sam Altman, der viser lange køer ved registreringen til Worldcoin. Det ser ud til, at der er stor efterspørgsel efter projektet efter børsnoteringen, og at mennesker over hele verden ønsker at være en del af Worldcoin-projektet.

Hvad er Worldcoin?

Worldcoin er et ambitiøst kryptoprojekt, der sigter mod at indføre en global digital valuta, der betinges betingelsesløst til alle mennesker i fremtiden. Den innovative idé er at distribuere tokens til alle voksne beboere på jorden, uanset deres status. Målet er at fremme økonomisk inklusion og forbedre levevilkårene for mange mennesker. Worldcoin ønsker at udnytte blockchain-teknologiens muligheder for at distribuere økonomiske ressourcer og muligheder globalt. Det er dog stadig uvist, hvordan dette ambitiøse projekt vil udvikle sig og om det vil klare udfordringerne.

Top  Trump's valgløfter får Bitcoin til at stige: Kryptomarkedet eksploderer

Dette er målene

Worldcoin-projektet sigter mod at skabe en omfattende løsning for digitale identiteter for at tackle forskellige problemer. Ved at indføre verificerede digitale identiteter kan bots og spam filtreres ud fra digitale platforme. Derudover åbner den pålidelige identitetsverifikation op for demokratisk governance i web3. Inden for finansområdet kan bedragerisiksfrie digitale identiteter muliggøre en fair fordeling af ressourcer. Udviklingslande kan retfærdigt fordele sociale ydelser og minimere svindeltilfælde. Der er mange andre anvendelsesområder, men de kræver udbredelse af Worldcoin og en bred brugerbase. Ellers vil projektet også være selektivt. I Tyskland er der f.eks. kun et såkaldt “Orb” til at udføre iris-scanning i Berlin og München. Efter lanceringen var efterspørgslen efter Worldcoin i Tyskland tilsyneladende begrænset.

Mulighederne

Innovativt bevis på personheden

Worldcoin bruger “bevis på personheden”, da en pålidelig global identitetsverifikation er afgørende for en troværdig digital verden uden bedrageri. Med den stigende kraft i kunstig intelligens (KI) bliver det mere og mere vigtigt at kunne skelne mellem “falsk” og “ægte”. Den skalérbare og inkluderende identitetsverifikation gør det muligt for første gang at motivere alle netværksdeltagere til at inkludere rigtige mennesker i netværket. Ligegesom Bitcoin-tokens udstedes for at sikre Bitcoin-netværket gennem minedrift, tjener udstedelsen af Worldcoin-tokens til at udvide Worldcoin-netværket. I stedet for bevis for arbejde bruger de beviset på personligheden. Med den voksende kraft i kunstig intelligens er skræddersyet biometrisk hardware en pålidelig måde at bevise sin personlighed på. Den innovative idé ser lovende ud og forventes at generere en stærk efterspørgsel på mellemlang sigt, men om den ender med at blive ved Worldcoin er usikkert.

Databeskyttelse via blockchain

Top  Vigtig information: Copyright og ansvarsfraskrivelse for vores redaktionelle indhold

Opbevaring af digitale identiteter decentralt på blockchain med zero-knowledge-beviser er meget sikkert,

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button