AltcoinsKrypto News

Apple’s App Store Guidelines Under Regulatory Scrutiny for Allegedly Hurting Blockchain Apps and NFTs

Apple under reguleringssyn i USA på grund af retningslinjer for App Store

Teknologigiganten Apple står over for regulatorisk opmærksomhed i USA på grund af deres retningslinjer for App Store, som angiveligt skader apps relateret til blockchain og non-fungible tokens (NFT’er).

I et formelt brev har de amerikanske repræsentanter Gus Bilirakis fra det republikanske parti, der repræsenterer Florida, og Jan Schakowsky fra det demokratiske parti, der repræsenterer Illinois, direkte udtrykt deres bekymring til Apple CEO Tim Cook.

Lovgiverne rejste spørgsmål om den potentielle indvirkning af Apples retningslinjer på udviklingen af innovative teknologier som distributed ledger technology og NFT’er.

De bemærkede et mønster i Apples tilgang, hvor virksomheden synes at profitere fra og begrænse funktionaliteten af crypto-apps samtidigt. Dette blev opnået ved at pålægge udgivelsen af “lite”-versioner af apps, som ikke kun genererede indtægter for Apple, men også begrænsede brugsmulighederne for applikationerne.

Lovgiverne henviste til Axie Infinity’s App Store-oplevelse som bevis på denne strategi.

De bemærkede, at mens Apple har retfærdiggjort disse begrænsninger som nødvendige for sikkerheden, er der voksende bekymring for, at virksomheden bruger App Store som et værktøj til at undertrykke konkurrence.

Lovgiverne mener, at det er afgørende, at Kongressen får en grundig forståelse for App Store-retningslinjerne og vurderer, hvordan de kan hæmme innovationen.

“Cryptocurrency-apps kæmper med at overholde Apples 30% gebyr”

En specifik anti-crypto-politik, der nævnes i brevet, er kravet om, at blockchain-projekter skal afgive 30% af deres gasgebyrer til App Store.

For eksempel hævdede Coinbase Wallet tidligere, at det var umuligt at overholde dette krav, fordi Apple’s in-app-købssystem ikke understøttede kryptovalutaer.

Desuden har Decentralized Social Networking-app’en Damus, som er støttet af Jack Dorsey, stået over for fjernelse fra App Store, fordi den angiveligt ikke overholder Apples betalingsregler.

Top  Bitcoin Hashrate Reach All-Time High, Price Movement Remains Inactive

App’en har en tipfunktion, der giver indholdsudviklere mulighed for at modtage tip i form af Bitcoin gennem Lightning Network.

Apple betragter denne funktion som en overtrædelse af deres retningslinjer, da det forbyder udviklere at sælge yderligere in-app-indhold, medmindre transaktionerne foregår via Apple, hvor tech-giganten tager en 30% provision.

Samtidigt er der en stigende interesse for decentraliserede sociale medieplatforme på baggrund af kontroverser omkring sociale medieplatforme og deres overholdelse af værdierne om “ytringsfrihed”.

Aave’s Lens Protocol, et Web3 socialt netværk, der kan bruges til at opbygge decentraliserede sociale medier, er et andet forsøg, der sigter mod at give udviklere mulighed for at skabe decentraliserede applikationer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button