Krypto News

Der Boom der Meme-Coins ist nicht zu stoppen – Wer ist der Krypto-Wal, der eine Million Dollar investiert hat?

Meme-Coins: Spekulativt fænomen inden for krypto-verdenen

Meme-Coins har for længst indtaget den mest spekulative del af krypto-space. Investorer har i månedsvis ikke kunne opnå betydelige gevinster med Bitcoin og Ethereum, så de vender sig i stedet mod coins uden for top 100. Her opnås fortsat daglige afkast på 1.000 % og mere. Selvfølgelig med en højere risiko for tab, hvilket er grunden til, at meme-coins ofte fejres af mindre investorer. Nu har en “whale” investeret en million dollars i en sådan coin, og krypto-fællesskabet spekulerer allerede på, om det er Elon Musk. Du kan stadig nå at købe $WSM i pre-salget.

Meme-Coins repræsenterer den mest spekulative del af krypto-verdenen. Det er ikke længere nødvendigt at have en Shiba Inu (SHIB) eller en Dogecoin (DOGE) for at få ens kapital til at vokse 100 gange. Afkast på 10.000 % eller mere er efterhånden næsten en daglig forekomst. Selvfølgelig kommer der også dagligt flere coins på markedet, hvor investorer kan miste hele deres investering.

Meme-Coins har ingen reel værdi og deres pris er kun bestemt af det fællesskab, der står bag det pågældende projekt og driver prisen op. Oftest er udgiverne helt anonyme, og især på decentrale kryptobørser kan det ske, at likviditetspoolen forsvinder minutter efter lanceringen, når de første købere kommer ind, og den investerede kapital er væk.

Hvis man derimod satser på den rigtige hest, kan et par hundrede dollars hurtigt blive til titusinder af dollars. Da meme-coins lever udelukkende af det fællesskab, der kan drive prisen op, kommer Wall Street Memes ($WSM) måske til at være den hotteste meme-coin på markedet i år. Bag $WSM står sociale mediekonti, der allerede før lanceringen har nået over en million følgere, hvilket gør det til det største fællesskab indtil videre. Selv PEPE kunne ikke prale af så mange følgere efter at have nået en værdi på næsten 2 milliarder dollars.

Top  Bitcoin ETF'erne har åbnet nye døre for traditionelle banker - hvad betyder det for markedet?

Der er allerede spekulationer om, at det million dollars store investering kunne komme fra intet mindre end Elon Musk. Dette skyldes dels milliardærens forkærlighed for meme-coins, men også at Musk allerede har reageret på nogle tweets fra Wall Street Memes’ Twitter-konto, og derfor kan man spekulere i, om den tidligere X-ejer (tidligere Twitter) virkelig har fået kendskab til lanceringen.

Det er allerede imponerende, at de sociale mediekonti bag $WSM har formået at komme på hans radar, da Musk kun følger 300 personer på X. Uanset om investeringen faktisk kommer fra ham eller ej, er det sikkert, at Wall Street Memes ikke er ukendte på internettet, og at deres enorme rækkevidde giver $WSM en enorm fordel i forhold til andre meme-coins.

Det er også vigtigt at vide, at holdet bag $WSM allerede har haft succes i Web3-verdenen. I 2021 lancerede skaberne af $WSM-tokenen NFT-kollektionen Wall Street Bulls, som omfattede 10.000 stykker, og viste allerede deres evne til at mobilisere fællesskabet. De 10.000 NFT’er blev udsolgt på få minutter og indbragte millioner. Dette viser, at $WSM ikke kun har mange følgere, men at de også er åbne over for Web3-markedet, hvilket er afgørende for meme-coinens succes. Hvis en million følgere ikke kan oprette en tegnebog eller har erfaring med kryptovalutaer, ville en potentiel stigning være meget sværere at opnå end hos et fællesskab, der allerede har købt NFT’er tidligere og er fortrolige med kryptokurver.

Pre-salget af $WSM-tokenen er en af de mest spektakulære i år. Det er sjældent, at der samles 30 millioner dollars til en krypto-startup gennem en ICO (Initial Coin Offering), og det sker endnu sjældnere for meme-coins, der ikke lover nogen reel værdi efter lanceringen.

Top  Nyt altcoin token lider rug pull og mister 98% af værdien

Kun få meme-coins når nogensinde en markedsværdi på 30 millioner dollars, så når $WSM bliver handlet på kryptobørserne, vil det helt sikkert skabe opmærksomhed. Mere end to tredjedele af tokenene, der tilbydes i pre-salget, er allerede udsolgt. I denne uge runder pre-salget 20 millioner dollar.

Investorer, der stadig kommer ind i pre-salget, har den store fordel, at prisen vil blive hævet flere gange inden noteringen på børserne, så der allerede vil være en papirgevinst ved handelsstarten. Eksperter antyder, at den enorme rækkevidde, som $WSM har, også kan føre til notering på top-kryptobørser, som tidligere har fået et meme-coin til at eksplodere.

Om forfatteren: Manuel Lippitz har været iværksætter og investor i flere år. Efter nogle succesfulde virksomhedsgrundlæggelser begyndte han at fokusere mere på at investere i forskellige aktiver. Han skriver på sin ejendomsblog om livet som udlejer, og siden starten af 2020 har han fokuseret mere og mere på kryptokurver og NFT’er samt de muligheder, der følger med.

Bemærk: Investering er spekulativt. Din kapital er i fare ved investering. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og den bør kun bruges af personer og på lovlig vis. Din investering er måske ikke egnet til investorbeskyttelse i dit land eller i den stat, hvor du bor. Du bør derfor gøre din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at bruge, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button