Krypto News

SEC-Effekt: Hex og Pulsechain oplever betydelige kursfald efter retssager mod Richard Heart

Bekræftet: HEX og PLS styrter efter anklager om ulovlig salg af værdipapirer

I juni blev den bredere kryptofællesskab ramt af det, der blev kaldt “SEC-effekten”, da den amerikanske børsregulator Securities and Exchange Commission (SEC) anlagde retssager mod Coinbase, Solana (SOL), Cardano (ADA) og Polygon (MATIC) og erklærede dem for at være værdipapirer. Resultatet var kursfald på over 20 procent for de pågældende tokens. Nu er det HEX og Pulsechain, der er knyttet til Richard Heart, der rammes af retssager og lider store tab.

Anklagerne går på, at Richard Heart har solgt uregistrerede værdipapirer med HEX og Pulsechain. Disse anklager rettes også mod Coinbase, men i modsætning til sagen mod kryptobørsen går SEC også efter den kontroversielle grundlægger for bedrageri mod sine egne tilhængere. Det hævdes, at Heart har brugt investorernes penge til at købe sportsvogne, luksusure og diamanter. Dette kaster et dårligt lys over manden, der engang blev filmet, mens han tømte en Louis Vuitton-butik.

“Spam-kongen” falder, HEX og PLS mister værdi

Retssagerne mod Richard Heart har haft en mærkbar indvirkning på de tilknyttede kryptoprojekter HEX og Pulsechain. Begge er blevet ramt af betydelige tab efter nyheden om retssagerne.

Det var ikke kun anklagerne mod Heart, der førte til de faldende kurser. SEC-retssager har generelt haft en negativ effekt på markedet, da investorerne bliver mere forsigtige og usikre på, hvordan de skal agere. Kryptomarkedet er kendt for sin volatilitet, og retssager fra regulerende myndigheder skaber yderligere usikkerhed og frygt blandt investorerne.

HEX og Pulsechain har hidtil været relativt ukendte blandt almindelige investorer, men med faldende kurser og den medieopmærksomhed, der følger med retssagerne, er der en øget risiko for, at projekterne mister popularitet og tillid hos investorerne.

Top  Bitcoin og andre kryptovalutaers udvikling eftermiddagen

Det er vigtigt at bemærke, at artiklen ikke har til formål at give investeringsrådgivning, og enhver investering i kryptokurver bør gøres efter grundig egen forskning og rådgivning fra professionelle finansielle rådgivere.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button