Krypto NewsRegulierung

New Yorks Generalstaatsadvokat leder undersøgelse mod Digital Currency Group (DCG) for forbindelse til konkurs-ramt kryptokurrency-udlåner Genesis Global Capital

New Yorker Generalstaatsanwaltskontor undersøger Digital Currency Group

Det er blevet rapporteret, at New Yorker Generalstaatsanwaltskontor, der ledes af Letitia James, har iværksat en undersøgelse mod Digital Currency Group (DCG), som er ledet af Barry Silbert. Årsagen til undersøgelsen er DCG’s historiske forbindelse til den nu konkursramte kryptovalutalångiver Genesis Global Capital.

Genesis, som er et datterselskab af DCG, indgav konkursbegæring i januar efter at have lidt betydelige tab som følge af nedgangen i Three Arrows Capital (3AC), en krypto-hedgefond, og Digital Asset Exchange FTX.

Efterforskningen og involverede parter

Ifølge kilder fra Bloomberg har Generalstaatsanwalt James aktivt søgt efter oplysninger fra tidligere ledere hos Genesis, herunder Michael Patchen, den tidligere Chief Risk Officer. Føderale anklagere og den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) har angiveligt iværksat undersøgelser og arrangerer samtaler med potentielle vidner, der har forbindelse til både Genesis og DCG.

Undersøgelsen fokuserer på en gældsseddel på 1,1 milliarder dollars, som ifølge Silbert blev oprettet for at dække Genesis’ forpligtelser som følge af 3AC’s sammenbrud.

Offentliggørelse og bekymringer

Insidere i kender af situationen har bemærket, at denne undersøgelse ikke er blevet offentligt annonceret, så det er uklart, om der vil blive indgivet formelle klager som følge af undersøgelsen.

Tidligere på året udtrykte Gemini offentligt bekymring over Silbert og DCG og hævdede, at virksomheden var i restance med betalingen af en betydelig gæld på 630 millioner dollars til kryptobørsen.

Denne artikel er baseret på rapporter fra Bloomberg og præsenterede oplysninger fra anonyme kilder. Der er ingen yderligere detaljer tilgængelige på nuværende tidspunkt.

Top  Det tyske politi sælger en rekordstor mængde Bitcoin til over en halv milliard dollars - halvdelen af Sachsenschatz forsvinder

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button