AltcoinsKrypto News

Handel med Moon tokens stiger markant, da en erhvervsdrivende skifter fokus fra LUNA til Reddit Moons

Moons: En ERC-20 Token på fremmarch

Stærk prisbevægelse og positiv udvikling af Moons

I en overraskende udvikling har en forhandler, der tidligere i maj 2022 havde indgået en omfattende satsning på 10 millioner dollars mod LUNA, skiftet fokus til Reddit Moons. Under pseudonymet “GCR” har on-chain data fra den 8. august vist, at forhandleren har overført 450.000 MOON-tokens fra MEXC Exchange til Kraken.

Moons er en ERC-20-token, der er associeret med r/CryptoCurrency-forummet på Reddit og er i øjeblikket inde i en positiv prisudvikling. Ved de nuværende kurser er token steget med 400% siden slutningen af juli og handles til 0,47 USD, hvilket er tæt på sit højdepunkt i 2023.

Potentiale for yderligere prisstigning

Ifølge handelsdata fra MEXC er det nærmeste modstandsniveau 0,65 USD, hvilket er et niveau, der blev nået ved udgangen af juli 2023. Med den vedvarende opgang på kryptomarkedet forventes prisen imidlertid at stige yderligere. Moons har allerede oplevet en stigning på 90% alene i august, hvor den er kommet sig fra 0,25 USD og nået de nuværende kurser.

Der er formentlig flere faktorer, der bidrager til den øgede efterspørgsel. En af disse faktorer er deltagelsen fra forhandlere som GCR, der erhverver Moons og muligvis styrker stemningen over for altcoins, især efter de lavere bundniveauer i juli.

Optimisme efter notering på Kraken

Efter noteringen på Kraken den 7. august ser det ud til, at fællesskabet er mere optimistisk og tillidsfuldt med hensyn til forbedringen af likviditeten. Før noteringen på Kraken var størstedelen af Moons-handelsaktiviteterne fokuseret omkring MEXC Exchange.

Top  Bitcoin prisen stiger over $60.500 trods blandede økonomiske udsigter i USA.

Kraken annoncerede den 7. august, at de tilføjede Moons sammen med Bricks (BRICK) til deres platform. I annonceringen blev det også nævnt, at brugerne kunne deponere MOON og BRICK via Arbitrum Nova-netværket.

Communitiy-gesteuert token med mange anvendelsesmuligheder

MOON blev introduceret i maj 2020 og er blevet beskrevet som en “community-gesteuert” token. Inden for r/CryptoCurrency-subreddittet har token flere formål, herunder belønning af brugere, der bidrager positivt.

Reddit har meddelt, at Moons-indehavere kan få adgang til premium-funktioner som badges og brugerdefinerede emojis samt give drikkepenge til andre fællesskabsmedlemmer. Derudover giver at have Moons stemmeberettigelse ved subreddit-afstemninger og giver ejerne en stemme i forbindelse med fremtiden for subreddittet.

Ifølge data fra Arbitrum fra den 8. august er der over 121 millioner Moons i omløb. Mere end 206.000 indehavere har foretaget over 670.000 overførsler. Alle Moons opbevares i Vault, en mobilbaseret pung, der blev lanceret i 2022.

Med den styrkede efterspørgsel, forhandlernes deltagelse og noteringen på Kraken ser det ud til, at Moons fortsat vil være i fokus og kan forvente yderligere vækst fremover.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button