AltcoinsKrypto News

Bitstamp suspenderer handel med flere kryptovalutaer for amerikanske brugere på grund af regulering

Exchange nyheder

Bitstamp har meddelt, at de “permanent” suspenderer handel med adskillige altcoins for deres amerikanske brugere fra d. 29. august. Dette skyldes den reguleringsmæssige situation i landet. De påvirkede aktiver inkluderer AXS, CHZ, MANA, MATIC, NEAR, SAND og SOL. Dette betyder, at nye ordre, der involverer disse aktiver, vil blive deaktiveret, og alle eksisterende ordre vil blive annulleret. Bitstamp understreger dog, at brugerne stadig vil kunne beholde disse aktiver på deres konto og trække dem ud når som helst.

Investeringsnyheder

Decentraliseret udveksling (DEX) MuesliSwap, der er baseret på Cardano, har meddelt, at de vil refundere brugere, der har mistet penge på grund af en “misforståelse” omkring slippage på platformen og måden det fungerer på. Holdet udtalte på Twitter, at de erkender, at de ikke har givet tilstrækkelig klarhed om slippage-funktionen inden for MuesliSwap Pool DEX-protokollen. For at rette op på dette vil de refundere berørte brugere, der har oplevet høj slippage på MuesliSwap-puljer inden for de sidste 12 måneder fra projektets midler. Der vil blive foretaget en grundig analyse af alle handler for at sikre retfærdige refusioner.

Efter at have været i stealth-mode i over et år har realtids Web3-transaktionssikkerhedsplatformen CUBE3.AI annonceret lanceringen af deres produkt samt at de har rejst $ 8,2 millioner i seed-finansiering ledet af Blockchange Ventures med deltagelse af Dispersion Capital, Symbolic Capital, Hypersphere Ventures, ICLUB og TA Ventures. Med midlerne vil CUBE3 udvide sin platform og gøre Web3 sikrere.

Northstake A/S, en virtuel aktivtjenesteleverandør (VASP) baseret i Danmark og reguleret af den danske finansielle myndighed, har meddelt, at de vil være serviceudbyder til investeringsfirmaet GL21 CAPITAL’s nye Ethereum Staking A/S-fond. Dette er den første europæiske alternative investeringsfond, der inkluderer Ethereum-staking. Ethereum Staking A/S har sat som mål at nå $150 millioner. Fonden tilbyder et konservativt estimeret afkast på 4,8% ether via staking sammen med markedsafkast ved hjælp af Northstakes underliggende teknologi.

Top  Kryptokursernes udvikling: Bitcoin falder, Ethereum dykker, og Bitcoin Cash stiger.

DeFi nyheder

Web3-identitetsplatformen Unstoppable Domains har lanceret Unstoppable Blue, en ny premium-medlemskabsabonnementsservice. Dette vil give indehavere af .eth-domæner mulighed for at få adgang til Unstoppable’s digitale identitetsfunktioner og mere end 500 login-integrationer til at opbygge en decentraliseret profil. De kan også oprette deres egne decentraliserede hjemmesider med hjælp fra website-builderen. Blue-medlemmer kan overføre op til 50 domæner på én gang via en enkelt transaktion, liste og promovere deres Web3-domæner som “til salg”, optjene 1,5 gange flere Unstoppable Points, modtage kontante belønninger, få en eksklusiv Unstoppable Blue-badge og bruge vaulted-domæner til at logge ind på mere end 524 apps, spil og metaverser. Alle Unstoppable Blues-funktioner kan låses op som en del af det årlige abonnement til $ 19.99.

Blockchain nyheder

Chainlink Price Feeds er blevet lanceret på Base, som er et lag-2-blockchain, der er inkuberet af Coinbase-børsen og sikret af Ethereum. Med denne integration kan udviklere, der bygger på Base, få adgang til industristandard Chainlink Data Feeds og andre Web3-services. Integrationen sigter mod at støtte avancerede DeFi-applikationer og vækst i økosystemet for Base, herunder eksternt forbundne DeFi-applikationer som decentrale udlåns- og udlåneprotokoller, derivatmarkeder, futuresmarkeder og mere.

Stablecoin nyheder

Latinamerikansk stablecoin-udsteder Num Finance har annonceret et nyt strategisk partnerskab med kryptoplatformen TruBit. nARS, som er den af Num Finance udstedte stablecoin, der følger prisen på den argentinske peso, er blevet noteret på børsen som en del af udgiverens bredere ekspansionsstrategi. Partnerskabet “tilbyder nye funktioner udover de typiske token-bevægelser, som brugerne kan foretage, såsom indbetaling, udbetaling og udveksling af nARS,” udtalte pressemeddelelsen. “Yderligere muligheder opstår ved at inkludere nARS i TruBits handelssektion. Med tilføjelsen af ​​USDT-nARS-parret kan brugerne nyde avanceret handelsfunktionalitet, adgang til et bredere marked og større effektivitet ved konvertering af deres midler.”

Top  Kaos på stablecoin-markedet: Binance CEO "CZ" og Tether-chef Paolo Ardoino giver hinanden verbale tæsk på sociale medier

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button