Krypto News

Shiba Inu Kurs heute: Bullen kaufen den Dip – Spekulationen nehmen zu – geht Shibarium diese Woche live? – Shibie Coin (SHIBIE): Mehr Potenzial als SHIB?

Shiba Inu (SHIB) er en af ​​de trending “meme coins” i kryptovalutamarkedet. Den har oplevet en stigning på ca. 10% i løbet af de sidste 24 timer og tiltrækker betydelig opmærksomhed på grund af sine fundamentale forhåbninger. En af de vigtigste faktorer bag Shiba Inus stigning er Shibarium, dens egen Layer-2 løsning, som forventes at blive lanceret i august 2023.

Sammenlignet med andre coins i markedet viser Shiba Inu en mere bullish tendens. Dens pris steg med 20% i løbet af de sidste syv dage, selvom der var nogle gevinster, der blev realiseret undervejs. Det er dog vigtigt at bemærke, at det stadig er for tidligt at købe SHIB, da en breakout over det vigtige modstandsniveau på 0,000010 $ stadig skal observeres for at skabe et attraktivt CRV.

Volumen for SHIB er også steget med omkring 90% i løbet af de sidste 24 timer ifølge data fra CoinMarketCap. Dette indikerer interesse og aktivitet omkring SHIB.

En af de mest spændende udviklinger med hensyn til Shiba Inu er lanceringen af Shibarium, som er et Layer-2 skaleringssystem. Dette system tillader hurtigere og billigere transaktioner ved at behandle dem uden for hovedkæden. En sådan løsning er meget vigtig for fremtiden for blockchain-teknologier, da den forbedrer brugeroplevelsen og gør blockchain-applikationer mere attraktive for masserne.

Shibie Coin (SHIBIE) er en anden coin i Shiba Inu-økosystemet, der har potentiale til at drage fordel af hypen omkring Shiba Inu og medieinteressen omkring Barbie-filmen. SHIBIE har allerede indsamlet 250.000 $ i presale, og dens lanceringskapital vil være mindre end 1,7 millioner $. 60% af alle tokens vil blive solgt under presale, og teamet vil have 5% af tokens som en del af tokenomics. Dette sikrer, at holdet har et langsigtet engagement i SHIBIE’s succes.

Top  Bitcoin Kurs durchbricht die 50.000 USD Marke: SEC-Zulassung von Bitcoin Spot ETFs treibt den Markt an

Det er værd at bemærke, at denne artikel er sponsoreret indhold og ikke nødvendigvis afspejler BeInCrypto’s synspunkter eller meninger. Læsere opfordres til at uafhængigt verificere oplysningerne og konsultere en ekspert, inden de træffer beslutninger baseret på dette indhold.

Kilder:

Haftungsausschluss:
Denne artikel er sponsoreret indhold og afspejler ikke nødvendigvis BeInCrypto’s synspunkter eller meninger. Læserne opfordres til at uafhængigt verificere oplysningerne og konsultere en ekspert, før de træffer beslutninger baseret på dette sponsorede indhold.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button