Krypto News

Michael Saylor bliver Executive Chairman hos MicroStrategy og øger selskabets Bitcoin-beholdning

Michael Saylor bliver Executive Chairman hos MicroStrategy

Michael Saylor er allerede kendt som en Bitcoin-optimist. Sidste år trådte han tilbage som administrerende direktør for MicroStrategy for at fokusere på virksomhedens strategi for erhvervelse af Bitcoin. Siden da er situationen igen blevet forbedret.

  • Michael Saylor trådte tilbage som administrerende direktør i august 2022 og blev Executive Chairman hos MicroStrategy.
  • MicroStrategy øgede sin beholdning af Bitcoin.
  • Saylor kommer med en optimistisk prognose for Bitcoin.

Hvorfor Michael Saylor trådte tilbage

I 1989 grundlagde Michael Saylor softwarevirksomheden MicroStrategy. For omkring et år siden trådte han dog tilbage som administrerende direktør for at blive Executive Chairman og fokusere på Bitcoin-investeringer. Ifølge CNBC forklarede han dengang: “Jeg tror, at opdelingen af rollerne som Executive Chairman og administrerende direktør vil give os mulighed for bedre at følge vores to virksomhedsstrategier, nemlig at erhverve og bevare Bitcoin og udvide vores forretning med virksomhedsanalyse-software.” Mens Saylor primært kunne fokusere på virksomhedens strategi for erhvervelse af Bitcoin og relaterede Bitcoin-interesse-initiativer, fik hans efterfølger, Phong Lee, bemyndigelsen til at lede hele virksomhedsdriften. Disse ændringer skete på et tidspunkt, hvor både aktier og Bitcoin kæmpede med faldende priser.

Et år senere: MicroStrategy øger Bitcoin-beholdning

Et år efter skiftet har situationen nu forbedret sig. Siden Saylor trådte tilbage som administrerende direktør sidste år, er Bitcoin-kursen steget igen. På tidspunktet for hans tilbagetræden lå Bitcoin-kursen omkring 22.710 amerikanske dollar. I mellemtiden er værdien af ​​Bitcoin steget med omkring 18 procent, og kursen ligger nu omkring 29.160 amerikanske dollar (pr. 15.08.2023). Genopretningen af ​​Bitcoin-prisen har betydeligt reduceret tabene i MicroStrategys kryptobeholdning, som var på omkring en milliard amerikanske dollar. Ifølge Coindesk tyder alt nu på, at virksomheden vil øge sin beholdning af Bitcoin yderligere. Saylor har allerede købt mere. MicroStrategy ejer i øjeblikket 152.800 bitcoins, sammenlignet med 129.699, da Saylor trådte tilbage som administrerende direktør. Dermed er virksomheden med Bitcoin næsten tilbage i sorte tal.

Top  Rätsel um 6500 Bitcoin: Was plant die deutsche Regierung?

Michael Saylor som Bitcoin-tyr

Derudover forbliver Saylor optimistisk med hensyn til verdens største kryptocurrency. For nylig erklærede han i et interview med “Bloomberg Crypto”, at han mener, at de strenge reguleringer fra de amerikanske myndigheder vil have en positiv indflydelse på kryptocurrency. Han mener, at Bitcoin’s markedsandel vil næsten fordoble sig i fremtiden. Saylors udtalelser er dog ikke overraskende, da han allerede længe har været kendt som en Bitcoin-tyr.

Redaktion: finanzen.net

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button