AltcoinsKrypto News

Shibarium-Netværket støder på problemer på sin første dag: Transaktioner er fanget og adgang til millioner af dollars er blokeret

Shibarium-netværket støder på problemer på sin første dag

Das kürzlich eingeführte Shibarium-netværk synes at have stødt på problemer allerede på sin første dag. Ifølge rapporter er transaktioner på platformen fanget i “afventende” status, hvilket svarer til en blokering af over 1.003 Ether eller 1,8 millioner dollars.

Beosin advarer brugerne mod Shibarium

Gruppen Beosin, kendt for deres arbejde inden for blockchain-sikkerhed, har bekræftet, at disse midler i øjeblikket ikke er tilgængelige. Som en sikkerhedsforanstaltning rådgiver de alle brugere om at undgå Shibarium for nu.

Manglende bekræftelse af transaktioner

Ifølge Shibariums primære blockchain-udforsker blev der ikke bekræftet nye transaktioner i en periode på fem timer. Det er et bekymrende tegn for enhver blockchain-netværk, især en så ung en.

Ubeviste påstande om uoprettelige midler

Der er også ubekræftede rapporter om, at en udvikler fra Shibarium har indrømmet i en intern Telegram-chat, at midlerne, der er overført med Ether, ikke kan gendannes. Disse oplysninger er dog endnu ikke bekræftet af uafhængige kilder.

Shibarium

Utilgængelig websteds- og Discord-adgang

I en yderligere bekymrende udvikling synes Shibariums officielle RPC-websted i øjeblikket ikke at være tilgængeligt. Nogle brugere har også rapporteret, at de er blevet udelukket fra at sende beskeder i projektets officielle Discord-kanal efter starten på problemerne.

Prisfald og økonomisk påvirkning

De økonomiske konsekvenser af disse forstyrrelser mærkes allerede. Inden for bare 24 timer er prisen på Shiba Inu, en token forbundet med Shibarium, faldet med 9%. Priserne på de tilknyttede tokens Bone og Leash er også faldet betydeligt med henholdsvis 13% og 25%.

Top  Ekspertanalyse: Hvordan påvirker globale finansmarkeder markedet for kryptokurrency?

Officiel præsentation og genopretning af tilliden

Det er interessant at bemærke, at Shibarium kun blev officielt præsenteret i går under Blockchain Futurist-konferencen i Canada. Det er endnu uvist, hvordan situationen vil udvikle sig, og om tilliden til projektet kan blive genoprettet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button