Analyse

Litecoin-Pris fortsætter med at falde: Kan en opsving være på vej?

Litecoin-prisen falder under $70

Litecoin-prisen har oplevet betydelige tab i de seneste dage i forhold til den amerikanske dollar. Efter at have nået sit højdepunkt på næsten $85, faldt prisen yderligere under $80 og $70. Den nåede endda et lavpunkt på $55,78, før den begyndte en svag opadgående korrektion.

Aktuelt handles Litecoin under $70 og ligger under den 4-timers enkle glidende gennemsnit på 100. Der er dannet en vigtig modstandslinje nær $66 på det 4-timers diagram over LTC/USD-parret.

Modstand og supportniveauer

Den umiddelbare modstand ligger nu nær det $66 niveau, efterfulgt af $70 mærket. En gennembrud over denne modstand kunne føre til yderligere gevinster og sende prisen mod modstandszonen på $85.

Hvis det dog ikke lykkes at bryde $70 mærket, kan der være en ny nedgang. Det første supportniveau ligger nær $63,50 mærket. Der er også betydelig support omkring $60. Hvis prisen ikke kan holde denne mærke, er der risiko for en bevægelse mod $56 supporten.

Teknisk indikationer

De tekniske indikatorer peger på en mulig opsving. 4-timers MACD vinder tempo i den bullish zone. Dog ligger 4-timers RSI for LTC/USD stadig under 50-niveauet.

Konklusion

I konklusionen kan man sige, at Litecoin-prisen forsøger at komme sig efter sine tab. Men opadpotentialet kan være begrænset, og bjørnene kan forblive aktive nær $70 niveauet. Hvis der imidlertid sker en markant gennembrud over denne modstand, kan prisen fortsætte med at stige og sigte mod modstandszonen på $85.

Top  Ny sydkoreansk reguleringsmyndighed forventes at lancere denne måned med fokus på mulig godkendelse af Bitcoin ETFs.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button