AltcoinsKrypto News

XBIRD’s Vilde rejse: En mulighed i huset? NCWW med atomaffaldsvand: Hvad er meme-møntens næste træk? XSHIB’s kortsigtede bjørne-trend og potentiale for vending

En amerikansk appeldomstol har omstødt en tidligere SEC-beslutning og afgjort i favør for investeringsfirmaet Grayscale Investments i deres forsøg på at lancere en spot bitcoin-børsnoteret fond (ETF). Beslutningen kan bane vejen for godkendelse af den første spot bitcoin-ETF i landet, medmindre SEC anker afgørelsen til Højesteret. SEC havde tidligere afvist ansøgninger om spot bitcoin-ETF’er fra Grayscale, Ark Investments, Fidelity og andre, på grund af bekymringer om potentiel manipulation på bitcoin-markedet. Domstolens afgørelse fastslog, at SEC ikke havde formået at påvise, at bitcoin-markedet er unikt modstandsdygtigt over for manipulation. Grayscale har argumenteret for, at en spot bitcoin-ETF ville give detailinvestorer adgang til bitcoin uden at skulle eje kryptovalutaen direkte. Efter dommen steg prisen på bitcoin med over 5%, mens aktierne i Grayscale’s Bitcoin Trust steg over 16%. Selvom afgørelsen er en stor sejr for Grayscale, har SEC stadig muligheder for at udfordre afgørelsen, herunder at anke til Højesteret. Udsigten til den første spot bitcoin-ETF i USA er derfor stadig uklar, da SEC overvejer, hvordan de skal reagere. Samtidig med Grayscales sejr og bitcoins opsving er X-Bird, NCWW og XSHIB de største kryptovindere i dag ifølge DEXTools. XBIRD har oplevet en vild køretur i dag med en stigning på næsten 4.500% på et tidspunkt, men prisen er faldet tilbage og har stadig en betydelig daglig stigning på 392,15%. NCWW har handlet sidelæns i dag og er steget med 22,3% indtil videre. XSHIB har holdt stand med en stigning på 862,9%, men prisen indikerer potentiel konsolidering, da mønten nærmer sig sit supportområde. Tekniske indikatorer antyder dog, at der stadig kan være en købsmulighed for XSHIB, mens markedet nærmer sig dette supportområde. For investorer, der er åbne over for højrisiko diversificering, kan deltagelse i forbrydelsesangreb af nye projekter give mulighed for at købe tokens tidligt og generere potentielt store afkast. Disse presales er normalt kraftigt rabatterede og kan give betydelige afkast for tidlige investorer. Risikoen er høj, men potentialet for belønning er stort for succesrige projekter.

Top  Deutsche Telekom kündigt Einstieg ins Bitcoin-Mining auf BTC Prague an

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button