Krypto News

Ripple-Anwälte fordern das Gericht auf, SEC-Antrag auf Berufung abzulehnen.

Ripple-advokater afviser SEC’s anmodning om en appel og midlertidig suspendering

Advokaterne for XRP-udbyderen Ripple har argumenteret over for den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) i retssagen, at reguleringsmyndigheden ikke opfylder betingelserne for at anmode om en appel.

I en anmodning indsendt den 1. september til det sydlige distriktsret i New York hævder Ripple-advokaterne, at SEC’s grunde til at anke afgørelsen primært bygger på deres utilfredshed med beslutningen om ikke at klassificere XRP som en værdipapir ved salg til detailinvestorer. Advokaterne mener også, at der ikke er “ekstraordinære omstændigheder, der kræves for en midlertidig suspendering”, og derfor opfordrer de retten til at afvise både anmodningen om en appel og en suspendering.

Ifølge kryptovirksomheden har SEC ikke engang forsøgt at opfylde minimumskravet for en suspendering, selv efter at de individuelle sagsøgte har påpeget denne forsømmelse i deres skriftlige indlæg. I en separat redegørelse afviser de individuelle sagsøgte SEC’s anmodning. Ripple støtter denne modsigelse.

I august anmodede SEC om at appellere og suspendere en dom afsagt i juli af dommer Analisa Torres, hvor det blev besluttet, at XRP i vid udstrækning ikke var et værdipapir i henhold til SEC’s retningslinjer. På det tidspunkt argumenterede SEC for, at der var “betydelige grunde til uenighed” om de pågældende love.

SEC indgav oprindeligt sin klage mod Ripple, CEO Brad Garlinghouse og medstifter Chris Larsen i december 2020, hvilket fik mange kryptobørser til at fjerne XRP-token fra deres notering for at undgå potentielle juridiske problemer. Efter Torres’ dom annoncerede mange af disse virksomheder imidlertid, at de ville genoptage tilbudet af kryptokurrencyen eller i det mindste overveje det i fremtiden.

Top  Angriberen bag Gala Games returnerer 22 millioner dollars: Første store del af midler var allerede frosset.

Brad Garlinghouse kritiserede SEC og sagde, at det var sørgeligt, at så mange i den amerikanske kryptobranche var nødt til at ty til retssystemet for at bevise, at SEC er ude af kontrol og konsekvent fejltolker fakta og loven.

I 2023 har SEC været fokuseret på en række kryptovirksomheder for påståede overtrædelser af værdipapirlovgivningen, herunder Binance og Coinbase. Dog vandt formueforvalteren Grayscale også en retssag mod SEC den 29. august, hvilket resulterede i, at SEC nu er forpligtet til at undersøge investeringsfirmaets anmodning om at omdanne deres Bitcoin-investeringsfond til en direkte BTC-ETF.

Retssagen mellem SEC og Ripple er langt fra afsluttet. Dommer Torres foreslog at bringe sagen for en jury i andet kvartal af 2024.

Mislykket.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button