Krypto News

Wall Street Memes: Eine neue Kryptowährung erobert den Markt mit einem der größten Presales des Jahres und einem bevorstehenden ICO im September

Wall Street Memes: En ny Memecoin med stor hype

Wall Street Memes er en af de mest omtalte Memecoins på markedet i øjeblikket. Denne kryptovaluta stammer fra den populære online-community af samme navn og har indtil videre formået at rejse over 25 millioner dollars i et presale. Projektet er inspireret af fænomenet GameStop og WallStreetBets og ønsker at ride med på bølgen af viralitet for at opnå succes i den digitale valutamarked.

Et vigtigt skridt i Wall Street Memes’ rejse er den kommende ICO, som er planlagt til den 27. september. Holdet har allerede annonceret, at de har sikret sig samarbejde med flere Tier-1-børser, der vil gøre det muligt for offentligheden at handle med kryptovalutaen. Yderligere informationer omkring dette vil blive afsløret i de kommende uger.

Staking bliver stadig mere populært

En af de interessante faktorer ved Wall Street Memes’ tokenøkonomi er, at 30% af de udstedte Memecoins er reserveret til at belønne fællesskabet. En del af disse belønninger vil blive uddelt gennem en ny funktion kaldet “staking”. Dette koncept har vundet popularitet inden for kryptomarkedet, da det giver brugerne mulighed for at tjene flere tokens ved at låse deres eksisterende beholdning. Den øgede efterspørgsel efter staking-muligheder kan være med til at reducere volatiliteten og mindske salgspresset på markedet.

På nuværende tidspunkt er der allerede 276,553,582 WSM-tokens, der er blevet sat i staking-kontrakten. Den dynamiske årlige procentsats for staking er i øjeblikket angivet til 72%, men det forventes, at denne procentsats vil falde, når flere brugere tager deres WSM-tokens i brug. Det er vigtigt at bemærke, at en stor mængde tokens i staking kan bidrage til at mindske det handelsmæssige udbud og dermed have en positiv effekt på prisen.

Top  Bitcoin Layer-2 Blockchain-Lösung Stacks (STX) er en af de bedst præsterende kryptokurrencer med en vækst på 26 procent - se alle detaljer her!

Community er nøglen til succes

En af de vigtigste faktorer for succesen af en Memecoin er fællesskabet bag projektet. Et aktivt og engageret fællesskab kan være med til at sprede kendskabet til og accepten af kryptovalutaen gennem sociale medier og andre platforme. Dette virale potentiale kan have stor indflydelse på kursudviklingen. Derudover skaber et stærkt fællesskab tillid og legitimitet omkring projektet, hvilket igen kan tiltrække nye investorer. I et marked, der ofte bliver påvirket af stemning og opfattelse, spiller fællesskabet en afgørende rolle for en Memecoins succes.

Wall Street Memes har allerede samlet over en million følgere på sociale medier som Instagram og Twitter, hvilket giver dem en stor konkurrencefordel. Antallet af følgere fortsætter desuden med at stige, hvilket tyder på en fortsat vækst i popularitet og interesse omkring projektet.

ICO’en nærmer sig

Efter flere måneder med presale er det nu muligt for investorer at købe WSM-tokens til en fast pris på $0,0337, før de officielt bliver tilgængelige for offentligheden. Når ICO-perioden er slut, vil det være markedets udbud og efterspørgsel, der kommer til at bestemme prisen på WSM. Med en ambitiøs roadmap og målet om at nå en markedsværdi på $1 milliard er Wall Street Memes et projekt med langsigtede visioner.

Køber man kryptovalutaer som WSM er det vigtigt at nævne, at der er risici forbundet hermed, og det kan føre til tab af investeret kapital. Du bør altid rådføre dig med en professionel inden du træffer investeringsbeslutninger.

Generelle oplysninger

Denne artikel er en redaktionel artikel og er ikke finansiel rådgivning. Artiklen er ikke en direkte anbefaling om at købe eller sælge WSM eller andre kryptovalutaer. BTC-ECHO påtager sig ingen ansvar for indholdet i denne artikel. Vær opmærksom på, at køb af kryptovalutaer indebærer risici, herunder risikoen for at miste hele din investering. Indholdet i denne artikel bør ikke betragtes som investeringsrådgivning og er ikke en opfordring til at købe eller sælge investeringsprodukter.

Top  US-Justiz erhebt Anklage mod Bybit: Skal den næststørste kryptobørs tage konsekvenser?

Kilder:

  • Wall Street Memes’ officielle pressemateriale
  • Officielle kanaler på sociale medier som Instagram og Twitter

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button