Krypto News

Bitcoin-Kurs fällt auf den niedrigsten Stand seit Mitte Juni

Bitcoin og andre kryptokurser oplever fortsat store udsving i værdien. For nylig faldt værdien af Bitcoin til det laveste niveau siden midten af juni. Det skyldes blandt andet bekymringer om global inflation og rentestigninger. Investorer afholder sig også fra at handle med kryptokurser indtil vigtige inflationsdata fra USA og rentebeslutningen fra Den Europæiske Centralbank offentliggøres.

Dog er der også positive nyheder for kryptomarkedet. En domstol i USA har afgjort, at den amerikanske værdipapirtilsynsmyndighed (SEC) skal godkende oprettelsen af den første børsnoterede Bitcoin-fond. Det har medført en stigning i værdien af Bitcoin og andre kryptokurser som Ethereum og Ripple. Derudover har Coinbase, en af de største kryptobørser, fået tilladelse til at handle med kryptokurser i form af futures-kontrakter i USA. Dette kan give Coinbase mulighed for at udvide deres marked og tiltrække flere kunder.

Paypal, en populær betalingsformidler, har også annonceret lanceringen af deres egen stablecoin i USA. Stablecoins er kryptokurser, der er knyttet til en valuta eller prisen på en råvare for at sikre stabilitet. Paypals stablecoin er fuldt sikret af dollar-indskud og kortfristede amerikanske obligationer.

Desværre er der også negative nyheder for kryptomarkedet. Den dezentrale kryptobørs Curve Finance har været udsat for et hackingangreb, hvor mere end 1,5 milliarder dollars værdi af kryptokurser blev stjålet eller trukket tilbage af investorer. Dette har medført et fald i værdien af Curve-tokenet og har skabt bekymring i markedet.

Derudover arbejder en bank i Pennsylvania, Kunden Bank, tæt sammen med kryptoindustrien og har fået mange nye kunder efter sammenbruddet af to konkurrerende kreditgivere. Kunden Bank er nu en af de få bankinstitutioner, der håndterer transaktioner med kryptokurser.

Top  Ethereum Kurs steigt über 3.900 Dollar - Anleger fiebern SEC-Entscheidung weiter entgegen

Den kreditgivende platform Aave har også annonceret udgivelsen af en ny stablecoin ved navn GHO. GHO er sikret af aktiver, der understøttes af Aave og har altid en værdi på én dollar. Denne nye stablecoin giver brugerne mulighed for mere bekvemt at bruge kryptokurrency som betalingsmiddel.

Endelig har direktøren for Coinbase, Brian Armstrong, mødtes med demokratiske lovgivere i Repræsentanternes Hus for at diskutere lovgivning om digitale aktiver. Coinbase er i øjeblikket i en retssag med SEC, da selskabet angiveligt har overtrådt reglerne for værdipapirbørser.

Samlet set er der både positive og negative tendenser på kryptomarkedet, og det er vigtigt at være opmærksom på både mulighederne og risiciene ved at investere i kryptokurser.
|||

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button