AltcoinsKrypto News

Bitcoin Cash (BCH) Stræber efter at nå $200 Marken trods Bekymringer om Børsnotering og Prisprognoser

Bitcoin Cash (BCH) forsøger at komme tilbage over $200-mærket. Denne kryptocurrency driver Bitcoin Cash layer-1 blockchain, der blev oprettet tilbage i august 2017 efter en hard fork fra den oprindelige Bitcoin blockchain på grund af bekymringer om Bitcoins skalerbarhed og transaktionshastighed.

For nylig blev BCH handlet tæt på $199 og er generelt uændret på dagen efter stærk modstand omkring $210 på tirsdag. BCH-bullerne formåede ikke at bringe kryptocurrency tilbage over både sin 100DMAs og 50DMAs samt dens downtrend fra slutningen af juni.

Siden en massiv stigning i juni, hvor BCH blev en af ​​de få kryptocurrencies, der blev noteret på EDX Markets, er BCH fortsat i en nedadgående trend. EDX Markets, som har opbakning fra store finansielle institutioner som Fidelity, Charles Schwab og Citadel, blev lanceret for få måneder siden, og eksperter mener, at børsen vil blive set mere positivt på af reguleringsmyndighederne end dens konkurrenter som Coinbase.

Ifølge analytikere er det bekymrende, at BCH ikke formår at bryde over den vigtige modstand på $200-niveauet og sine tidligere nævnte modstandsniveauer. Dette får dem til at forudse, at prisudsigterne for BCH på kort sigt vil forblive negative. BCH ser ud til at være på vej mod at teste de seneste lavpunkter omkring $160, hvis kryptocurrencyet ikke formår at bryde sin aktuelle nedadgående trend.

$160 er en vigtig støttezone, markeret af juli 2022-højderne og august 2023-lavpunkterne, og den 200DMAs er også placeret i dette område. Hvis bullerne aggressivt køber BCH, når prisen når $160, vil det være et stærkt tegn på, at bullmarkedet, der startede tilbage i juni, stadig er intakt. Hvis ikke, kan vi forvente, at prisen falder til det lave $100-niveau og vender tilbage til niveauerne fra slutningen af 2022 til begyndelsen af ​​2023.

Top  Shiba Inu går partnerskab med Zama for at demonstrere sit engagement for avanceret kryptering og databeskyttelse - global opmærksomhed rettes mod Meme-coinens samarbejde.

Selvom BCH ser ud til at skulle opleve yderligere fald, kan krypto-investorer med tålmodighed overveje at købe Bitcoin Cash. Som nævnt ovenfor kan $160 være et meget bedre niveau at komme ind på, da dette let kan markere et nærtstående prisbund.

Når man investerer i krypto, er det altid smart at sprede risikoen. Derfor bør krypto-investorer også overveje at kigge på alternative muligheder. Et fremragende alternativ til Bitcoin Cash (BCH) er en ny mønt, der bliver lanceret af Wall Street Memes, en af ​​internettets største detailinvestor-communities.

Wall Street Memes, der har over 1 million følgere på forskellige sociale mediekanaler, har traditionelt beskrevet sig selv som “kongen af stonks” (aktier for uindviede), men ønsker også at erobre kronen som “kongen af ​​krypto” med lanceringen af sin egen mønt, meme-tokenet $WSM.

Forudsalget af $WSM har været en stor succes med over $25 millioner rejst, og dusinvis af store kryptoindustri-influencere og analytikere støtter mønten for at opnå stor succes. Investorer har ikke meget tid tilbage for at blive involveret, da forudsalget er planlagt til at slutte om mindre end 14 dage.

Køb $WSM her.

Bemærk: Krypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button