AltcoinsKrypto News

De bedste krypto vindere i 2023: Wall Street Memes, Bitcoin BSC, Tamadoge, Quant, Ripple og ApeCoin.

De seneste år har cryptocurrency-investeringer været en spekulativ venture. Ikke desto mindre kan denne industri være lukrativ for dem, der er villige til at tage risici i håb om et stort afkast – og med Bitcoin-prisen omkring $25.000-niveauet vender investorernes tillid tilbage til markedet.

I denne guide udforsker vi de bedste crypto-gainere, som investorerne bør holde øje med lige nu.

De Bedste Crypto-Gainere i dag

Her er et udvalg af de bedste crypto-gainere på markedet lige nu:

Wall Street Memes – Ny crypto-presale med over $25 millioner rejst.
Bitcoin BSC – BEP20 Bitcoin-klon rejser $1,8 millioner på 9 dage.
Tamadoge – “Play-to-earn” spiløkosystem nu tilgængelig i Android- og Apple-butikken.
Quant – Crypto-netværk, der faciliterer interoperable økosystemer.
Ripple – Open-source-protokol med betalingsløsninger.
ApeCoin – Førende NFT-mønt med en markedsværdi på næsten $1 milliard.

Læs vores guide i sin fulde længde for at få flere oplysninger om de største crypto-gainere i 2023.

En Nærmere Kig på De Største Crypto-Gainere i 2023

Med tusinder af tokens, der bliver lanceret på markedet, kan det være en udfordrende opgave at finde de bedste crypto-gainere. Måske bør investorer fokusere på at opbygge en diversificeret portefølje af solide crypto-projekter, der omfatter etablerede digitale aktiver samt nye, opkommende tokens.

Med det in mente har vi søgt markedet for at finde cryptocurrencies, der har potentialet til at opnå betydelig vækst i nær fremtid.

Wall Street Memes – Tokenisering af Meme-aktiebevægelsen, projekt rejser $25 millioner på 3 måneder

Mens det endnu ikke kan handles på børserne på grund af, at det stadig er i presale-stadiet, er Wall Street Memes et af de crypto-projekter, der vokser hurtigst i 2023, med over $25 millioner rejst i seed-runden indtil september 2023.

Top  Tether fortsætter med at lede i konkurrencen trods usikkerheden om regulering og præsenterer en omfattende reserveoversigt

Med sin offentlige tokensalg i slutningen af maj er der en høj efterspørgsel efter et nyt projekt, hvilket kan føre til en eksplosiv lancering, når det bliver noteret på sin første decentrale børs (DEX) og centraliserede børs (CEX).

De største crypto-gainere i år har været meme-coins, og $WSM sigter mod at følge denne trend med det erklærede mål at nå en markedsværdi på $1 milliard og at tokenisere meme-aktiebevægelsen, der så Reddit-tradere slå hedgefonde og forårsage det berygtede GameStop og AMC short squeeze.

Om $WSM kan følge i fodsporene på andre meme-crypto-projekter, der har fået eksponentiel vækst i år, som f.eks. Pepe og RefundCoin, vil vise sig, men dets hold er velbevandret i crypto- og NFT-rummet – tidligere har de lanceret et vellykket NFT-projekt på OpenSea, Wall St Bulls.

Se en anmeldelse af Wall Street Memes-projektet på vores YouTube-kanal ovenfor.

Bitcoin BSC – Top BEP20-token tilbyder en estimeret årlig procentvis rente (APY) på 303% og rejser $1,8 millioner på kun 9 dage

Bitcoin BSC ($BTCBSC) er en BTC-klon til en pris på bare $0,99 under den ~$6 millioner presale. Den fanger BTC-tokenpris og forsyning fra 2011, men tilføjer meget til tokenet. Baseret på den effektive BNB Smart Chain, er dette en miljøvenlig, hurtig og billigere version af Bitcoin, der også tilbyder belønninger for staking.

Disse staking-belønninger er i øjeblikket omkring 303%, ned fra 32.912% tidligere på ugen, da flere mennesker fandt ud af projektet og stakede deres tokens. Staking-belønninger frigives med 10 minutters mellemrum, med en endelig udgivelsesplan på 120 år, identisk med Bitcoin i 2011.

Muligheden for at investere i Bitcoin “igen”, men i 2023, er noget, som mange ville have svært ved at ignorere. Men dette er ikke Bitcoin, men en BEP20-replika. Der er ingen beviser for, at den vil følge et lignende prismønster. På den anden side har Bitcoin-replikaer haft en stærk præstation i det forgangne år og har vist sig populære blandt investorer.

Top  Grayscale Ethereum-futuresfond konvertering udskudt til 2024 af US-børsenaufsicht

Hvad angår token-allokeringen, er der 6,125 millioner op til grabs i presalen til en pris på $0,99. For at deltage skal der tilsluttes en kompatibel Web3-pung til noteringssiden, og transaktionen kan afsluttes i ETH, USDT, BNB eller kreditkort. Whitepaperen skal undersøges, inden der foretages nogen økonomisk allokering, og der bør også indgås i de sociale medier (Twitter og Telegram).

Dette projekt har været igennem en smart kontraktaudit, og ingen tokens er blevet tilbageholdt af grundlæggerne til sig selv, hvilket er et godt signal.

Dette kan være en top-gainer i 2023, da det har rejst gigantiske $1,8 millioner på bare 9 dage, siden presalen begyndte.

Hvis denne finansieringstakt fortsætter, vil den være færdig om et par uger.

Tamadoge – “Play-to-Earn” spil baseret på NFT-kæledyr

Tamadoge, en kommende “play-to-earn” platform, havde et af de bedste crypto-presales i 2022. Presales af TAMA-tokens modtog en overvældende positiv respons og rejste $19 millioner. Faktisk forventedes presalen, der startede i juli 2022, at strække sig til fjerde kvartal 2022. Men alle tilgængelige TAMA-tokens blev købt på cirka to måneder.

Tamadoges presale præstation overgik endda Ethereum. Denne top-trendende crypto kan nu købes via populære crypto-børser som OKX, og dens NFT’er er tilgængelige på OpenSea.

Selvom Tamadoge blev inspireret af Dogecoin, er det ikke en meme-coin. i stedet har TAMA-tokens masser af nytteværdi inden for Tamadoge-økosystemet – kaldet Tamaverse. Spillere kan komme i gang ved at købe Tamadoge-kæledyr ved hjælp af TAMA-tokens som spilvaluta. Spillere skal passe på deres NFT-baserede virtuelle kæledyr som ægte dyr ved at træne dem, fodre dem og endda avle dem – indtil de er modne nok til at konkurrere med hinanden i en krigsarena. De bedste spillere i spillet belønnes med TAMA-tokens.

Top  Faldet i USA-konsuments gældsætning og stigningen i kreditmisligholdelser udgør et hinder for investeringer i risikofyldte aktiver som Bitcoin

I løbet af 2023 planlægger Tamadoge at udgive en AR-app, der vil få oplevelsen af at interagere med kæledyr til at føles mere naturlig for spillerne. Platformen vil også tilføje nye arkadespil til sit økosystem. Med disse nytteværdier mener analytikere, at TAMA-tokens kunne opnå enorm vækst frem mod 2025.

Hvis denne spekulation skal gå i opfyldelse, kunne Tamadoge være blandt de bedste crypto-gainere at holde øje med i NFT-spilverdenen.

I juni 2023 blev Tamadoges økosystem af spil accepteret i Google Play-butikken til Android-spillere og Apple App Store til iOS-spillere.

Quant – Crypto-netværk, der letter interoperable økosystemer

Quant betragtes bredt som et af de bedste fremtidige cryptocurrency-projekter. Quant’s primære mål er at levere interoperabilitet mellem konkurrerende blockchains. Ifølge Quant vil denne egenskab hjælpe med at lette mainstream-vedtagelsen af blockchain-netværk.

Quant har designet en Overledger-teknologi til at opnå dette. Selvom der er andre projekter inden for dette niche-marked – som f.eks. Polkadot – virker Quant mere fleksibel. For eksempel kan Quant bruges til at forbinde enhver blockchain og sigter mod interoperabilitet mellem flere se

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button