Krypto News

Bitcoin BSC: Kan den gentage Bitcoins succes fra 2011 og generere en formue?

Bitcoin BSC: Kan denne Bitcoin-konkurrent gentage den tidligere præstation?

Hvis du havde købt Bitcoin for $100 i 2011, ville du i dag have en formue på $3 millioner, med en Bitcoin-kurs på $30.000. Kan Bitcoin BSC opnå den samme præstation? Krypto-investorer viser tilsyneladende stigende interesse for Bitcoin BSC, hvilket tydeligt ses ved den forudgående salgskampagne, der på under to uger har indsamlet over $2 millioner. Salgskampagnen nærmer sig hurtigt Softcap på $3,96 millioner. Med en nuværende pris på $0,99 i forudsalget – svarende til Bitcoins pris i 2011 – har Bitcoin BSC en stærk risiko-afkast-profil for potentielle investorer, og det skal nævnes, at Staking-funktionen også genererer en passiv indkomststrøm. Hvis du ønsker at udnytte forudsalgstilbuddet og få adgang til de bedste muligheder for Alpha, kan du følge X-Kontoen eller deltage i Telegram-gruppen. [Link fjernet]

Bitcoin BSC: Kan den drage fordel af Bitcoins trend?

Mens krypto-vinteren og de mislykkede decentraliserede projekter stadig er frisk i investoreres sind, ser Bitcoin faktisk godt ud. Dette gælder især for Bitcoin-afledte produkter og klonede tokens, der prøver at skabe en vis forskel i forhold til det oprindelige tilbud. Bitcoin BSC har en samlet udbudsmængde på 21 millioner tokens, der er baseret på BNB Smart Chain i modsætning til Bitcoin. BNB Smart Chain er en effektiv og billig blockchain. Den nye alternative til Bitcoin har også en Staking-funktion, som bitcoin ikke har. Hvis du ønsker at købe Bitcoin BSC i dag med BNB, kan du begynde Staking og opnå en passiv indkomst. Der er allerede blevet staket over 1 million BTCBSC, som pt. har en årlig afkastprocent (APY) på ca. 268%. Dette svarer næsten til halvdelen af det samlede udbud af tokens. Når man ser en tre-cifret effektiv årlig rente, er det normalt et tegn på fare. Men i tilfældet med Bitcoin BSC er alt gennemsigtigt og fair. Investorer kan følge antallet af nuværende token-stakere i realtid på Bitcoin BSC’s dashboard, og projektets smart contracts er uafhængigt verificeret. Derudover er der en garanti for låst likviditet, når Bitcoin BSC er noteret på den decentraliserede børs PancakeSwap.

Top  NVIDIA: Erwarten Experten weiterhin Wachstum trotz möglicher Schwäche im S&P 500

Solidt fundament for Bitcoin BSC Staking: Passiv indkomst allerede i forudsalget

Bitcoin BSC er ikke baseret på et uigennemsigtigt koncept som Terra (LUNA), der er opbygget på skrøbelige fundament. 69% af alle BTCBSC-tokens er beregnet til at blive udbetalt til stakere. BTCBSC-tokens udstedes i et mønster på 0,25 BTCBSC hvert 10. minut. Bitcoin BSC er en del af den nye bølge af bitcoin-kloner, der beskæftiger sig med 2.0-kryptocurrency-konceptet, samtidig med at de har fokus på Staking. Ved at binde mange tokens i Staking får køberne en vis sikkerhed. Ved lanceringen vil salgstrykket være markant mindre, da Staking gør det mere attraktivt at holde på tokens. Staked BTCBSC-tokens har en syvdages udblokering, hvorefter tokens kan hæves. Dem, der ønsker at begynde at Stake allerede inden noteringen af BTCBSC, kan gøre dette, uanset om de har købt dem med BNB eller ETH. Hvis du dog vil begynde at Stake nu, skal du købe med BNB.

Bitcoin BSC er mere end en Bitcoin-klon

Staking gør Bitcoin BSC mere troværdig end meme-coins såsom PEPE2.0, Dogecoin 2.0 eller endda Bitcoin 2.0. Disse møntholdige tokens har kun deres navn til fælles med Bitcoin. Der er også tokens som HarryPotterObamaSonic10Inu (HPOS10I), der bruger “Bitcoin” som ticker på decentraliserede børser – men dette er en ren meme-coin uden nogen real-world anvendelse. Ikke desto mindre har HPOS10I tiltrukket betydelig interesse som en meme-coin og er et eksempel på, hvor stærkt “Bitcoin”-mærket er. På sit højdepunkt var der en gevinst på 66.000% for tidlige investorer. Bitcoin BSC forsøger alligevel at være mere seriøs og beslutsom i sin tilgang sammenlignet med alternative muligheder som Bitcoin Cash og Bitcoin SV. Disse er dog bare forks af den oprindelige blockchain og har alle udfordringerne forbundet hermed. I de seneste uger har Bitcoin Cash dog overgået Bitcoins kursudvikling.

Top  Bitcoin-Preis-Prognosen: Experten erwarten Höhenflug bis 2024

Bitcoin BSC har potentiale: Bedre end 7xCoin BTC20

Når vi ser på Bitcoin-kloner, må vi også kaste et blik på BTC20, der blev introduceret på markedet for omkring en måned siden. BTC20 har holdt sig i grønne tal. Mens Bitcoin er faldet med 7,3% de sidste 30 dage, er BTC20 steget med 14% i forhold til sin børsnotering. Bitcoin Cash er kun steget med 4,5%. Samtidig nåede BTC20 efter børsnoteringen et All-Time High på $5,90, hvilket svarer til en 6x-gevinst. Joe Parys’ YouTube-kanal om krypto med over 300.000 abonnenter nævner BTCBSC som en af de fem Bitcoin-alternativer, der kunne opleve en prisstigning. En anden krypto-YouTube-analytiker har selv investeret $840 i BTCBSC på grund af den årlige afkastprocent (APY) samt potentialet for en parabolisk priskurs.

Bitcoin-halveringen kunne udløse en bullrun for BTCBSC

I april 2024 vil der igen være en Bitcoin-halvering, hvor belønningerne til minedrift reduceres hvert fjerde år. Hvis man ser på den historiske udvikling, har Bitcoin i hvert efterf

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button