Krypto NewsRegulierung

Reiomt advokat og overbevist XRP-forkæmper John E. Deaton løfter sløret for en potentielt banebrydende XRP-annonce

En spændende annoncering fra advokat John E. Deaton

Advokat John E. Deaton, der er kendt for sit stærke engagement i XRP-sagen mellem Ripple Labs og den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC), har fanget kryptofællesskabets opmærksomhed med spændende antydninger om en kommende stor annoncering.

I et svar til den berømte XRP-forkæmper Jungle Inc 2.0 afslørede Deaton tre kryptiske hint, som har ført til spekulationer om, hvad annonceringen kan indeholde. Disse hint inkluderede et billede af Deaton, der grundigt undersøgte nogle dokumenter, referencer til XRP Ledger og omtale af Ethereum (ETH) ICO. Deaton skrev på Twitter:

“Når min ven Jungle spørger, så kommer her tre hint: 1) billedet herunder, 2) XRPL, 3) ETH ICO.”

Forud for dette havde Deaton allerede antydet en stor annoncering på fredag uden at afsløre mere om indholdet. Det har fået mange til at spekulere i, hvad det kan handle om.

Mulige emner i den kommende XRP-relaterede annoncering

Billedet, selvom det er tvetydigt, har skabt en del spekulationer. Flere i fællesskabet tror, at de ukendte dokumenter kan være relateret til retssagen mellem SEC og Ripple.

Som en central skikkelse i retssagen, hvor han repræsenterer XRP-tokenholdere som Amicus Curiae, kan ethvert afsløret indhold have dybtgående konsekvenser.

Det andet hint om XRPL minder os om, hvor vigtig denne decentraliserede offentlige blockchain er for tokens funktionalitet. Selvom Deaton hidtil primært har fokuseret på de juridiske aspekter og mindre på de tekniske egenskaber ved token, kan den kommende annoncering måske bringe fokus på nye reguleringsmæssige fremstød.

Top  Bitcoin erreicht fast Allzeithoch - Experten gespalten, wie weit es noch geht.

Endelig indikerer antydningen om Ethereum ICO en ekstra intrigelag. Nylige afsløringer fra Steven Nerayoff, en tidlig rådgiver for Ethereum, om angivelig korruption hos SEC under ETH ICO-fasen, sammen med påstande om, at Ethereum overtrådte ICO-vilkår, har skabt forargelse i kryptokredse.

Alt i alt ser det ud til at advokat John E. Deatons kommende annoncering vil skabe stor interesse og potentielt have en betydelig indflydelse på kryptomarkedet. Vi venter spændt på at se, hvad han har i ærmet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button