Krypto NewsRegulierung

Joseph Bankman, der Vater des umstrittenen ehemaligen Krypto-Unternehmers Sam Bankman-Fried, wird beschuldigt, in prominentem Schwarzgeld-Netzwerk involviert zu sein: Watchdogs fordern gründliche Untersuchung

Joseph Bankman anklaget for at være involveret i et demokratisk sort pengenetværk

Joseph Bankman, der er far til den kontroversielle tidligere krypto-iværksætter Sam Bankman-Fried, er angiveligt blevet beskyldt for at have en rådgivende rolle i et prominent sort pengenetværk for Demokraterne. Watchdogs argumenterer for, at denne aftale berettiger til en grundig undersøgelse.

Disse anklager opstod efter en retssag fra FTX, Bankman-Frieds tidligere virksomhed, mod hans forældre.

I retssagen, der blev indgivet i en forbundsdomstol i Delaware, bliver Joe Bankman og Barbara Fried, begge langvarige juraprofessorer på Stanford, beskyldt for at have udnyttet deres forbindelser til FTX til at profiteret økonomisk for millioner af dollars.

Ifølge FTXs advokatteam modtog Mr. Bankman og Mrs. Fried en kontant gave på $10 millioner og et hus til $16,4 millioner på Bahamas fra deres søn, hvor FTX havde sit hovedkontor og blev købt af børsen.

Søgsmålet hævder også, at Mr. Bankman spillede en rolle i at skjule tidligere advokatens klager over sin søns virksomhed, og at Mrs. Fried rådgav Mr. Bankman-Fried og en anden FTX-leder om at omgå kravene til politiske donationer.

Søgsmålet hævder, at parret “enten vidste – eller ignorerede, at deres søn, Bankman-Fried, og andre FTX-insidere iscenesatte et massivt bedragerisystem”.

Påståede forbindelser mellem Bankman-Frieds far og Arabella Advisors giver anledning til bekymring

For nylig er der opstået beskyldninger mod Joseph Bankman om, at han havde en rådgivende rolle hos Arabella Advisors, et konsulentfirma i Washington, D.C., der administrerer et velgørende netværk til støtte for venstreorienterede grupper.

Top  Bitcoin-Kursen fortsætter med at falde, mens andre kryptovalutaer viser stigninger.

Dette netværk forvalter betydelige midler, herunder New Venture Fund, Sixteen Thirty Fund, Windward Fund og Hopewell Fund, som årligt fordeler over en milliard dollars i anonyme donationer til liberale formål og initiativer.

Caitlin Sutherland, executive director for Americans for Public Trust, understregede vigtigheden af at undersøge denne aftale grundigt, især for at forstå i hvilket omfang Sam Bankman-Fried har udnyttet sin politiske indflydelse gennem dette magtfulde liberale sort pengenetværk.

“Denne aftale fortjener en grundig undersøgelse, især omfanget af SBF’s forsøg på at udnytte sin politiske indflydelse gennem Amerikas mest magtfulde liberale sort pengenetværk,” sagde hun.

Arabella Advisors’ talsmand, Steve Sampson, benægtede dog kraftigt enhver involvering fra Bankman i virksomheden.

Han påpegede, at FTX tidligere havde overført $8 millioner til New Venture Fund, der administreres af Arabella, og det ser ud til, at FTX-advokaterne, der håndterer søgsmålet mod Joseph Bankman og hans kone Barbara Fried, fejlagtigt antog, at han havde en rådgivende rolle hos Arabella Advisors.

En talsmand for New Venture Fund præciserede, at de havde samarbejdet med FTX Foundation om at yde administrative tjenester til visse støtteaktiviteter.

Joseph Bankmans rolle var forbundet med et projekt, der, selvom det havde forbindelse til virksomheden, opererede uafhængigt.

Fondens talsperson sagde: “I begyndelsen af 2022 tildelte NVF tilskud fra et projekt, som blev rådgivet af Mr. Bankman og var forbundet med FTX Foundation, der blev distribueret til velgørende organisationer, der kæmper mod miljø- og sultproblemer.”

Potentielle konsekvenser for Bankman-Frieds forældre

Med hensyn til anklagerne i søgsmålet mod Sam Bankman-Frieds forældre, der antyder, at de har nydt betydeligt af deres søns økonomisk trængte kryptoprojekt og muligvis har omdirigeret ukendte midler til liberale formål gennem Arabella, argumenterer nogle for, at begge kunne blive anklaget for sammensværgelse, økonomisk kriminalitet og overtrædelse af valgloven som juraprofessorer ved Stanford University.

Top  Potentielle Gründe for eller imod langvarigt kursvækst for Bitcoin: Analyse og perspektiver

Det skal dog afklares, om disse påstande har solide beviser eller blot er ubegrundede beskyldninger på nuværende tidspunkt.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button