Krypto NewsRegulierung

Binance genoptager brugerregistrering og adgang i Belgien efter ordre fra finansmyndighederne

Binance genoptager registrering af brugere i Belgien

Binance, den populære kryptobørs, har meddelt, at de igen tillader brugerregistrering og adgang i Belgien. Dette sker efter Financial Services and Markets Authority (FSMA) i juni suspenderede Binance’s tjenester.

FSMA påpegede, at Binance tilbød børser og wallet-tjenester til belgiske brugere fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, hvilket var imod lovgivningen.

FSMA pålagde Binance at stoppe deres kryptobørs- og wallet-tjenester i Belgien på grund af overtrædelser af reglerne om bekæmpelse af hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme. FSMA foreslog, at Binance kunne fortsætte deres aktiviteter i Belgien gennem en juridisk enhed, der er underlagt lovgivningen i en anden medlemsstat i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, herunder Polen.

Den 25. september annoncerede Binance, verdens største kryptobørs målt på handelsvolumen, genåbningen af nye brugerregistreringer og adgang til deres produkter og tjenester i Belgien.

Binance glæder sig over nye registreringer af personer bosat i Belgien og genindførelsen af forskellige tilbud til brugere, der har accepteret platformens opdaterede vilkår og betingelser.

Denne udvikling følger oprettelsen af en polsk enhed af Binance i slutningen af august, der er specifikt dedikeret til at betjene kunder i Belgien og samtidig overholder de regulatoriske krav.

Efter FSMA’s pålæg om at stoppe visse tjenester i Belgien, meddelte Binance den 28. august, at den polske enhed, der er registreret som Binance Poland sp. z o.o., ville levere tjenester til kunder bosat i Belgien.

Denne beslutning er i overensstemmelse med “regulatoriske forpligtelser”. Nogle brugere, der ønskede at bruge børsens tjenester, skulle indsende dokumenter, der opfyldte de polske krav til kendskab til kunden og ikke de belgiske krav.

Binance navigerer gennem den regulatoriske landskab: Fra fjernelse af stablecoins til at tilpasse sig MiCA

Top  Kryptowährungen: Bitcoin im Plus, Bitcoin Cash im Minus - Ethereum, Litecoin, Ripple und weitere bewegen sich ebenfalls am Samstagmittag

Binance, en global kryptobørs med aktiviteter i forskellige lande, har stået over for regulatoriske udfordringer, siden den blev grundlagt.

I juli suspenderede Binance deres tjenester til nederlandske brugere, da de ikke havde en licens som udbyder af virtuelle aktiver. Derudover står Binance, Binance.US og CEO Changpeng Zhao i øjeblikket over for en retssag fra United States Securities and Exchange Commission (SEC).

Lovgivningen om kryptoassets-markeder (MiCA), som sigter mod at skabe en fælles regulativ ramme for kryptoassets i medlemsstaterne i Den Europæiske Union, forventes at træde i kraft i 2024 efter politisk godkendelse. I øjeblikket er rammen stadig i en konsultationsfase, hvor der indhentes feedback om de tekniske standarder.

Som svar på disse udviklende regler meddelte Binance under en offentlig høring hos European Banking Authority (EBA), at de vil fjerne stablecoins fra listerne inden juni 2024 for det europæiske marked.

Binance’s beslutning om at fjerne stablecoins fra listerne er en del af deres bestræbelser på at overholde reglerne, og andre virksomheder og nationer har også foretaget tilpasninger for at imødekomme de nye standarder. Frankrig har f.eks. i august opdateret deres kryptolicensregler for at tilpasse dem til MiCA.

Det er værd at bemærke, at Binance tidligere har omgjort beslutninger om fjernelse af aktiver, som f.eks. tilbagekaldelsen af fjernelsen af privacy coins i Europa i juni. Ændringen blev foretaget for at tilpasse sig EU’s standarder og baseret på feedback fra fællesskabet og forskellige projekter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button