Krypto News

Sådan forsøger hackere dagligt at få adgang til Coinbase’s kryptokurrency – Sikkerhedschef Philip Martin afslører deres metoder

Hvordan forsøger hackere at få fat i Coinbase’s kryptokurver?

Hver dag forsøger hackere at få adgang til kryptokurser hos Coinbase, en af verdens førende kryptobørser. Coinbase’s sikkerhedschef, Philip Martin, forklarer, hvordan disse hackere går frem for at forsøge at stjæle kryptokurser og hvilke sikkerhedsforanstaltninger Coinbase har indført for at forhindre dem.

Phishing-angreb

Et af de mest almindelige angreb mod Coinbase og dets brugere er phishing-angreb. Hackere sender ofte e-mails eller beskeder, der ser ud til at være fra Coinbase, og beder om personlige oplysninger eller adgangskoder. På denne måde får de adgang til brugernes konti og kan stjæle deres kryptokurser.

For at bekæmpe phishing-angreb har Coinbase indført flere sikkerhedsforanstaltninger. De sender f.eks. aldrig e-mails med anmodninger om personlige oplysninger eller adgangskoder. De anbefaler også brugerne at aktivere totrinsbekræftelse og holde deres kontooplysninger fortrolige.

Malware og keyloggers

Hackere bruger også malware og keyloggers til at få adgang til Coinbase-konti. Malware er skadelig software, der installeres på en brugers enhed uden deres viden og giver hackerne mulighed for at overvåge og kontrollere enheden. Keyloggers er en type malware, der registrerer de tastetryk, en bruger foretager, og sender disse oplysninger til hackerne.

For at beskytte brugerne mod malware anbefaler Coinbase at installere et antivirusprogram og at undgå at downloade filer fra mistænkelige kilder. Coinbase har også implementeret intern beskyttelse mod malware og overvåger løbende brugernes konti for tegn på skadelig aktivitet.

Social Engineering

En anden taktik, som hackere bruger, er social engineering. De forsøger at manipulere Coinbase-brugere til at afsløre deres adgangskoder eller personlige oplysninger ved at udgive sig for at være supportmedarbejdere eller sende links til falske websteder.

Top  Den politiske indflydelse og økonomiske betydning af Bitcoin: Analyse af Trumps rolle og markedsudvikling

Coinbase advarer brugerne om at altid verificere afsenderen af en besked eller e-mail og aldrig dele adgangskoder eller personlige oplysninger via telefon eller e-mail. Coinbase understreger også, at deres supportteam aldrig beder om adgangskoder eller kontooplysninger.

Sikkerhedsforanstaltninger hos Coinbase

For at beskytte brugerne og deres kryptokurser implementerer Coinbase flere sikkerhedsforanstaltninger. Coinbase bruger f.eks. krypteret datalagring til at beskytte brugeroplysninger og kryptokurser. Derudover har de avancerede overvågningssystemer på plads for at opdage og reagere på mistænkelig aktivitet.

Coinbase anbefaler også, at brugerne benytter sig af totrinsbekræftelse, hvilket betyder, at der kræves en ekstra sikkerhedsforanstaltning ud over adgangskoden for at få adgang til en konto. Dette kan f.eks. være en engangskode, der sendes til brugerens mobiltelefon.

Konklusion

Coinbase og dets brugere er konstant udsat for angreb fra hackere, der forsøger at stjæle kryptokurser. Ved at forstå de metoder, hackere bruger, og ved at implementere relevante sikkerhedsforanstaltninger, kan brugerne beskytte deres kryptokurser og deres konto på Coinbase. Coinbase selv arbejder løbende på at forbedre sikkerheden og indføre nye teknologier for at beskytte brugernes midler. Det overordnede mål er at sikre en sikker og pålidelig platform for handel med kryptokurser.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button