BitcoinKrypto News

Bitcoin-Prisen forsøger at bryde £28.500-støtten, men bliver afvist af bjørnene

Letzte Bitcoin-Preisanalyse

I sidste uge så vi i vores analyse flere bemærkelsesværdige likviditetsjagtzoner omkring $25.000 og $28.000, hvoraf den ene blev nået denne uge. Prisen steg stejlt til $28.500, hvilket udslettede short-positionerne og udløste købsstop-loss-ordrer, der var placeret omkring dette modstandsniveau.

Bitcoin-Statistiken

  • Dominans af Bitcoin-markedsværdi: 47,8%
  • Bitcoin markedsværdi: $537,56 milliarder
  • Samlet udbud: 21 millioner
  • I omløb: 19,5 millioner

BTC/USDT: Buller fanget i en 3-ugers område

Den seneste stigning i BTC har presset aktivet mod den øvre grænse af det nuværende handelsområde. Det er uklart, hvad der har forårsaget den pludselige prisstigning, men kryptofællesskabet mistænker, at det kan være på grund af introduktionen af Ethereum ETF’er.

  • Vigtige modstandsniveauer: $28.654, $31.570
  • Vigtige supportniveauer: $25.000, $21.543 og $19.586
  • RSI: 59,71

Hvis BTC succesfuldt bryder ud af det nuværende område, kan det opnå en gennemsnitlig stigning på 15,69%, der ville bringe det til det andet modstandsniveau på $31.570.

På 4-timers diagrammet bevæger BTC sig over 50-dages (grøn) og 200-dages glidende gennemsnit (hvidt). Faktisk dannes der netop nu et gyldent kors i denne tidsramme. Dette kan være et tegn på en bullish oktober for denne aktivklasse. På daglig basis tendenser prisen også over disse EMA-indikatorer, hvilket tyder på, at bullerne også kan have en vis kontrol over markedet.

RSI stiger, men Bitcoin-prisen bevæger sig næsten ind i overkøbt zone

RSI’en for Bitcoin er steget i løbet af de sidste måneder, siden den nåede et lavpunkt på 14,46 den 18. august. Siden da er RSI steget med 399% og prisen er steget med 11%. RSI fungerer sådan, at når prisen bevæger sig ind i den oversolgte zone, indikerer det en indgang til lange positioner, og omvendt.

Top  Mand sagsøger byen, fordi han ikke må grave en deponi op i sin søgen efter 192 millioner euro i bitcoin

RSI’en ligger på 59 og viser, at BTC stadig har lidt opadgående potentiale.

Mens Bitcoin-prisen kæmper med en opadgående tendens, er handelsvolumen på Binance faldet med 48% i september. Sidste gang, at BTC-handelsvolumen på Binance var så høj, var i april 2023.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button