AltcoinsKrypto News

Crypto-projekter og investorer søger vækstmuligheder i Asien på grund af øget regulering i USA

Crypto-projekter og investorer vender sig i stigende grad mod Asien i søgen efter vækstmuligheder på baggrund af øget regulering i USA.

I løbet af det seneste år er der sket en bemærkelsesværdig ekspansion af krypto-projekter, der er baseret i USA, til Asien-Stillehavsområdet (APAC). Denne udvikling skyldes gunstige politikker og en stigende adoption af kryptovalutaer, fortalte Kevin Goldstein, seniorrådgiver for krypto-investeringsfirmaet HashKey Capital, til TechCrunch.

Asien er blevet en attraktiv destination for krypto-iværksættere af flere årsager. Den nylige legalisering af detailhandel med kryptovalutaer i Hongkong har tiltrukket Web3-startups, som håber at kunne udnytte den store investorbase i fastlandskina, hvor kryptovalutaer ellers er forbudt.

Singapore’s klare retningslinjer for regulering af stabilcoins har også vakt interesse og tiltrukket virksomheder som Circle, udstederen af den populære stabilcoin USDC.

Betydningen af Asien som et vækstmarked for krypto-projekter blev tydelig ved Token2049, en fremtrædende krypto-konference, der blev afholdt i Singapore i september. Årets begivenhed samlede det største antal amerikanske krypto-venturekapitalister, der nogensinde er blevet observeret på en asiatisk konference, hvilket tydeligt viser skiftet i fokus fra USA til Asien.

Positive udviklinger inden for stabilcoins, XRP og muligheden for ETF’er i Asien har bidraget til denne ændring i opfattelsen.

Asiens tiltrækningskraft ligger i de muligheder, det tilbyder iværksættere og virksomheder. Ved at etablere sig i Asien kan de nyde godt af et støttende reguleringsmiljø og få adgang til et marked, der tilbyder større frihed og færre juridiske konsekvenser sammenlignet med USA.

Dette har ført til en strøm af talent og investeringer fra amerikanske kryptoaktører som Coinbase, Galaxy, Gemini, Paxos og CMT Digital, der enten har planerlagt eller iværksat ansættelser i Asien.

“Der er sket en del ændringer siden FTX, hvor der har været lidt mere skærpet opmærksomhed omkring regulering i USA, mens der har været nogle positive udviklinger [i Asien] inden for stabilcoins, XRP eller mulighederne for ETF’er,” sagde Paul Veradittakit, en ledende partner i krypto-venturekapitalfirmaet Pantera.

Top  Tre populære Altcoins vil snart blive påvirket af Token Unlocks - Læs mere her!

“Hos virksomheder i Asien er det nemmere at glemme det og virkelig se mulighederne i at starte en virksomhed her, få en banklicens og rent faktisk gøre tingene på en måde, hvor man ikke frygter at ende i fængsel.”

Hvert asiatiske land præsenterer unikke fordele

Det er værd at bemærke, at hvert asiatiske land præsenterer unikke muligheder for digitale aktivfirmaer.

For eksempel har sydkoreanske virksomheder succesfuldt integreret tokenomik i fanøkonomien, mens Japan har en rigdom af tv- og gaming-intellektuel ejendom, der er klar til NFT-adoption.

Vietnam er anerkendt for sin udvikling af blockchain-spil efter succesen med Axie Infinity.

Singapore og Hongkong, som fremtrædende finansielle knudepunkter, har taget føringen i reguleringen af ​​institutionel krypto-finance.

Når man begiver sig ind på det asiatiske marked, bliver det afgørende at have lokale investorer eller partnere med ekspertise inden for go-to-market-strategier.

Sprogbarrierer og forskellige sociale medieplatforme, der er udbredt i regionen, kræver en lokaliseret tilgang for at nå de asiatiske samfund effektivt.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button