AltcoinsKrypto News

Den stigende flod af Chainlink: Afkodning af dynamikken bag dens vækst

Den stigende bølge af Chainlink: Afdækning af dynamikken bag dens vækst

Blockchain-Oracle-netværket Chainlink ser ud til at gå imod nedadgående tendens, der for tiden præger kryptomarkedet. Seneste on-chain data fra analyseudbyderen Santiment viser en markant stigning på 30% i værdien af LINK på lidt over en måned. Ved nærmere eftersyn kan man ikke ignorere den bemærkelsesværdige indflydelse fra Chainlinks nøglespillere.

Wal-Wallets, der holder mellem 100.000 og 1 million LINK-tokens, har ikke kun været tilskuere, men har også øget deres beholdninger betydeligt. Faktisk blev der i løbet af den seneste uge indsat LINK for $38,5 millioner i disse wallets. Sådanne målrettede handlinger fra store investorer overskygger ofte de sporadiske gevinster, som mindre detailinvestorer tager.

På baggrund af sin robuste teknologi annoncerede Chainlink den 16. oktober ni nye integrationer på fem af sine services. Det fascinerende er mangfoldigheden af disse implementeringer. De spænder over flere chains – Arbitrum, Avalanche, Base, BNB Chain, Ethereum, Optimism og Polygon – og styrker deres DeFi- og Web3-platforme.

En voksende dialog forbinder Chainlink med tokenisering af real-world assets. Det er dog vigtigt at præcisere, at kernen i Chainlink ikke er tokenisering af sådanne aktiver. I stedet adskiller det sig ved at tilbyde decentrale data og priskalkuleringsorakler.

Unikke for Chainlinks Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) er dets evne til sømløst at forbinde adskillige private og offentlige blockchains, der er målrettet mod disse aktiver. Derudover leverer Chainlink væsentlige tjenester som Proof of Reserve og vigtige dataprocesser ved overførsel af tokeniserede real-world assets til andre blockchains.

David Zimmerman fra K33 Research understregede potentialet for Chainlink inden for tokenisering af real-world assets og understregede, at LINK er et lovende valg for gevinster, da emnet tokenisering af real-world assets får trækkraft.

Top  Bitcoin und Ethereum auf dem Vormarsch: Stehen wir vor einer Trendwende im Kryptomarkt?

Derudover har Chainlink indtaget en førerposition og indgået partnerskaber med anerkendte finansielle virksomheder som SWIFT og den australske bank ANZ. Disse samarbejder drejer sig primært om at forbedre cross-chain-funktionaliteten for real-world assets.

Med en aktuel kurs på $7,48 har LINK oplevet en bemærkelsesværdig stigning fra sin værdi på $5,76 i midten af august. Selvom modstanden ved $8 udgør en udfordrende hurdle, er det vigtigt at understrege, at LINK stadig er betydeligt under sit højdepunkt på $52,70 i maj 2021, hvilket indikerer mulige vækstmuligheder.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button