BitcoinKrypto News

Bitcoin auf dem Weg zur 40.000-Dollar-Marke: Neue On-Chain-Daten zeigen keinen großen Widerstand

Bitcoin: Ingen stor modstand på vej mod 40.000 dollars

Bitcoin er på vej mod 40.000 dollars, da nye on-chain data tyder på, at der ikke er nogen stor modstand. Ifølge market intelligence-platformen IntoTheBlock har de kommende niveauer for Bitcoin i øjeblikket et lavt antal adresser, hvilket betyder, at den nuværende pris på kryptocurrency ikke bør møde stor modstand. Dette er blevet identificeret gennem on-chain analyse, hvor modstands- og støtteniveauerne defineres ud fra spørgsmålet om, hvorvidt en stor mængde investorer har købt deres mønter på et bestemt prisniveau eller ej.

Reaktion af ejere og testning af omkostningsgrundlaget

Reaktionen fra ejerne på spotprisen og gen-testning af deres omkostningsgrundlag spiller en afgørende rolle i denne sammenhæng. Hvis prisen tester omkostningsgrundlaget nedefra, kan ejere, der tidligere har lidt tab, sælge deres mønter af frygt for yderligere tab. Omvendt kan en omvendt test føre til, at investorer akkumulerer flere Bitcoin, da de tror, at prisniveauerne i fremtiden vil være profitable igen.

Betydningen af omkostningsgrundlaget i forhold til modstand og støtte

Selvom disse køb og salg i lille skala er ubetydelige, kan en stor mængde investorer, der har deres omkostningsgrundlag i et bestemt prisområde, bruge dette område som støtte eller modstand for aktivet. De nuværende prisområder viser dog, at ikke mange investorer har deres omkostningsgrundlag ved de aktuelle prisniveauer. Dette betyder, at der ikke bør være nogen stor modstand, hvis der sker en ny test af priserne.

Top  Bitcoin stiger, mens Bitcoin Cash og Ethereum falder: Afspejlende lørdagens digitale valutakurser

Det eneste niveau, der i øjeblikket har en betydelig mængde investorer, er over 38.200 dollars. Dette kunne være den største udfordring på vejen til 40.000 dollars. Dog er dette interval også relativt lavt sammenlignet med de allerede opnåede prisniveauer. På den anden side er der mange adresser under 31.000 dollars, hvilket betyder, at Bitcoin måske vil finde stærk støtte der, hvis der sker en tilbagegang.

Øget tillid blandt investorer

I alt er cirka 80% af investorerne nu i overskud siden den seneste rally, hvilket er det højeste niveau siden toppen af bull market i 2021. Dette understreger investorens øgede tillid til Bitcoin.

Bitcoin har oplevet en stigning på over 12% inden for de sidste 24 timer og svæver i øjeblikket omkring 34.400 dollars. Det er stadig uvist, om cryptocurrency vil fortsætte sin rally og nå 40.000 dollars. Dog tyder on-chain data på, at dette ikke bør være en alt for svær opgave.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button