Altcoins

Polygon Labs Lancerer POL Smart Contract Token på Ethereum Mainnet

Polygon Labs har annonceret lanceringen af deres nye POL smart contract token på Ethereum mainnet. Denne opdatering er designet til at erstatte den ældre MATIC token som en økosystemaktiv på Polygon-netværket.

POL-tokenopgraderingen blev lanceret den 25. oktober kl. 09:06 UTC ifølge data på Etherscan-platformen. Den blev implementeret på Ethereum-netværket ved blokhøjde 18426253 efter 2.620 blokkonfirmationer.

Polygon-teamet forklarede, at POL er en vigtig del af deres vision for fremtiden med Polygon 2.0, som er en skaleringsløsning til Ethereum og Polygon blockchain-protokollerne.

Polygon-netværket annoncerede deres planer om at udvikle Polygon 2.0-arkitektur den 12. juni. Den nye arkitektur sigter mod at muliggøre ubegrænset skalering og samlet likviditet på Polygon-netværket.

I en post den 14. september delte Polygon Labs flere detaljer om opgraderingen. De planlagde at migrere MATIC til POL, hvor POL-tokenet ville overtage ansvaret for netværksgebyrer og stake-funktioner, som tidligere blev håndteret af MATIC.

Første fase af Polygon 2.0-udrulningen er allerede blevet gennemført med succes. Projektet forbereder sig nu på en fuld lancering i fjerde kvartal af året.

POL-tokenet vil have flere ansvarsområder i det økosystem, hvor det vil fungere som rygrad for implementationen af ​​en re-stake-protokol på tværs af flere blokchainteiner. Dette vil give POL-tokenindehavere mulighed for at sikre deres aktiver på forskellige blokchainteiner og stadig udføre andre funktioner på andre platforme.

POL-tokenets lancering på Ethereum mainnet vil også muliggøre fortsat implementering af Polygon 2.0’s roadmap. Dette inkluderer udviklingen af en ny staking-layer til Polygon-netværket og overgangen til en zero-knowledge Ethereum Virtual Machine (zkEVM) layer-2-protokol.

Endelig vil der blive udviklet en ny likviditetsprotokol for alle Polygon-baserede netværk.

Top  MakerDAO-Gründer bekræfter lancering af Phase 1 af "Endgame" planen i sommeren 2024

Ifølge Polygon-teamet vil MATIC-tokenet fortsat være den foretrukne betalings- og stakingmekanisme for on-chain-transaktioner, mens POL-tokenet vil fungere som økosystemets token i fremtiden.

MATIC-tokenindehavere vil i fremtiden blive bedt om at udskifte deres tokens med POL, da det bliver protokollens primære token.

Noter:

  • Artiklen skal indeholde korrekturlæsning for eventuelle grammatiske fejl.
  • Tilføj ikke links eller eksterne henvisninger.
  • Formater venligst artiklen efter Markdown-syntaks med H2-overskrifter (‘##’) og H3-overskrifter (‘###’).
  • Ignorer de indsatte kommentarer i den oprindelige tekst, da de er til reklameformål.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button