AltcoinsCardanoDogecoinRipple

Ripple Labs Samarbejder med Hongkongs Fubon Bank om at Tilbyde Adgang til Ejendomsejerskab.

Ripple Labs samarbejder med Fubon Bank i Hongkong om et pilotprogram, der tilbyder adgang til ejendomsejerandele for beboere.

Ifølge udvikleren af XRP-kryptocurrency afslørede samarbejdet, at det er en del af det e-HKD-pilotprojekt. Ripple og Fubon Bank blev udvalgt til at demonstrere en anvendelse af afviklingen af tokeniserede aktiver.

I den foreslåede løsning bruger partnerne “højteknologisk teknologi” til at tilbyde en kreditlinje til boligejere (HELOC). Det kollektive mål med venturen er at imødekomme den stigende efterspørgsel efter tokeniseret ejendomsejerandel.

HELOC-pilotprojektet indebærer også deltagelse fra fem nøglespillere, herunder Hex Trust, Stratford Finance, KodeLab, BCW og TOKO.

e-HKD er Hongkongs centralbankens digitale valuta (CBDC), som blev lanceret i maj. Regulatoren – Hong Kong Monetary Authority (HKMA) – påpegede, at e-HKD har potentialet til at afvikle betalinger hurtigere og mere omkostningseffektivt.

“Fuldt ejendomstitelindhavertokenisering, udvidelse af piloten til bredere udlånsmarkeder og udforskning af internationale anvendelser” er potentielle udviklinger, bemærkede selskabet.

e-HKD-pilotprogrammet bemærkede, at kunderne ville modtage en simuleret adgang til HELOC-funktionen gennem bankens ansøgning. “Efter accept oprettes automatisk en e-HKD-tegnebog, og en tokeniseret version af ejendommen tildeles kunderne.”

Piloten tilbyder også et fleksibelt trækningsbeløb, der giver kunderne kontrol over e-HKD-fondene døgnet rundt.

Ripple Labs tilføjede, at de vil udvide anvendelsesområderne for HELOC-piloten baseret på resultaterne.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Ripple erobrer markedet for digitale værdier med ny custody-tjeneste til banker og fintechs

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button