AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Tre nye spil fra Australien og Asien forpligter sig til at bygge på Zero-Knowledge-baserede skaleringsrollups ved hjælp af Immutable zkEVM

GensoKishi, Cursed Stone og Sailwars bygger på Immutable zkEVM

Tre nye kommende spil fra hold baseret i Australien og Asien har forpligtet sig til at bygge på Zero-Knowledge (ZK) proof-baserede skalering rollup Immutable zkEVM.

I et interview med Cryptonews diskuterede Michael Powell, Product Marketing Lead hos Web3 gaming-platformen Immutable, relevansen af ZK og zkEVM i blockchain-gaming, hvordan denne teknologi vil tiltrække flere spillere, hvad der står i vejen for massebrugeradoption og hvad der vil bryde disse hindringer.

Spillene – GensoKishi Online, Cursed Stone og Sailwars – støttes af og har modtaget investering fra backing som Disney China, Alibaba Cloud, Google og Square Enix.

Andrew Sorokovsky, VP of Global Business Development hos Immutable, argumenterede for, at “denne transformative teknologi tilbyder spiludviklere enterprise-grade sikkerhed, massive netværkseffekter, lavere udviklingsomkostninger og problemfri interoperabilitet med Ethereum-økosystemet – og sætter web3-spil på lige fod med deres web2-modparter”.

Sailwars er et nyt non-fungible token (NFT) spil, der vil lade eventyrere rejse gennem forskellige civilisationer, tage på skattejagt, navigere i uudforskede områder og engagere sig i strategisk krigsførelse.

Spillet kombinerer blockchain-teknologi med innovativ gameplay og giver spillere mulighed for at konvertere in-game aktiver til NFT’er, der kan handles på det åbne marked.

Sailwars har fået støtte fra 27 “top-tier partnere”, herunder Disney China, Alibaba Cloud, Wanxiang Blockchain og Immutable.

GensoKishi Online beskrives som “genfødslen af Elemental Knights Online”. Det er blevet downloadet i alt 8 millioner gange verden over.

Siden september samarbejder det med SYMBIOGENESIS, et NFT-kunstprojekt oprettet af den japanske spilgigant Square Enix – udgiveren af massive hits som Final Fantasy.

Top  Ethereum-Kurs: Darum könnten Anleger jetzt ETH kaufen

Det tredje spil er Cursed Stone, et 3D open-world MMORPG. Det giver spillere mulighed for at eje deres aktiver fuldt ud og handle frit med dem. De kan handle hele karakterer, alle niveauer og alle genstande i én transaktion.

Dets udviklere ønsker at udforske mulighederne for at kombinere NFT og Near Field Communication (NFC) teknologier.

Immutable zkEVM og blockchain gaming

I 2018 blev Immutable grundlagt i Sydney, og virksomheden sigter mod at gøre det nemt for udviklere og spilstudier at bygge og lancere spil på Ethereum.

Virksomheden tilbyder flere zk-baserede skaleringsoptioner, herunder Immutable zkEVM, der er drevet af Polygon, og Immutable X, en rollup baseret på StarkWare-teknologi.

Michael Powell, Product Marketing Lead hos Immutable, fortalte Cryptonews, at “ZK og zkEVM spiller afgørende roller i blockchain-gaming ved at håndtere kritiske problemer vedrørende skalering, transaktionseffektivitet og brugeroplevelse.”

Traditionelle layer-1 blockchains som Ethereum lider ifølge Powell af skaleringstrægheder og høje gasgebyrer, hvilket gør det næsten umuligt for blockchain-spil at opnå masseadoption.

ZK-teknologi komprimerer imidlertid transaktionsdata og udfører smarte kontrakter off-chain samtidig med at sikre dataenes validitet på layer 1.

“Det resulterer i hurtigere og mere omkostningseffektiv gameplay”, tilføjede han.

zkEVM er en udvidelse af denne koncept. Den muliggør udførelse af smarte kontrakter på Ethereum med minimale on-chain interaktioner.

Dette forbedrer skalerbarheden og ydeevnen af blockchain-spil.

Ved udgangen af dette årti forventer Immutable “en transformationsrevolution inden for blockchain-gaming”, og Powell udtalte, at “branchen er klar til at bryde fri af sine nuværende begrænsninger og nå ud til en bredere målgruppe. Med modningen af zkEVM-teknologien og fremkomsten af dedikerede applikationsspecifikke blockchains ser vi blockchain-gaming blive synonymt med gaming. Spillere vil nyde problemfri, omkostningseffektive oplevelser uden at gå på kompromis med sikkerhed, ejerskab af aktiver og interoperabilitet.”

Top  Armenisk journalist kæmper for sit liv i nigeriansk retssal: Sundhedsmæssige problemer og langvarig tilbageholdelse i fokus

Spilstudier, der allerede har forpligtet sig til at bygge deres Web3-spil på Immutable zkEVM, inkluderer Shardbound, SimWin Sports, Space Nation, S369, Moongaming, Sandbox, Eyeball Games og Magmabyte.

Powell delte også, at “mange store studier er klar til at lancere potentielle hits på Immutable i de kommende måneder.”

Powel argumenterede for, at den nuværende tilstand af blockchain gaming er “optimistisk, men stadig i vid udstrækning ukendt.”

Han påpegede, at selvom blockchain-spil har fået fodfæste, venter mange i spilbranchen stadig på det første store gennembrud.

Blockchain gaming er karakteriseret ved et hastigt voksende økosystem af decentraliserede applikationer (dapps), der tilbyder unikke gameplay-oplevelser, ejerskab af digitale aktiver og play-to-earn incitamenter – men de samme gamle brugeroplevelse- og skaleringsspørgsmål er stadig til stede.

Høje gasgebyrer og branchefragmentering er yderligere faktorer, der står i vejen for massebrugeradoption.

Ikke desto mindre mener Powell, at “web3 gaming-industrien når et vendepunkt.” Nye Layer 2 (L2) løsninger og zkEVM-teknologi vil gøre blockchain-spil attraktive for masserne.

“Samarbejdet mellem blockchain-spilvirksomheder og AAA-spilstudier vil også introducere blockchain-funktioner for en bredere målgruppe. En kombination af forbedret teknologi og brugervenlige oplevelser vil i sidste ende bane vejen for massebrugeradoption inden for blockchain gaming.”

Yderligere faktorer, som Powell mener vil bidrage til masseadoption: brugervenlige onboarding-processer, branchen omfattende likviditet og plug-and-play-produktintegrationer for at gøre blockchain gaming mere tilgængelig.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button