AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Coinbase Rapporterer Stærk Q3-Performance Trods Udfordrende Markedsforhold

Coinbase rapporterer et snævrere nettoresultat på $2 millioner i tredje kvartal og en samlet transaktionsvolumen på $76 milliarder, på trods af en årlig stigning i omsætningen, selv med lavere handelsvolumener.

Ifølge en indtjeningsrapport fra den 2. november steg virksomhedens samlede omsætning med 14,2% i forhold til året før, til $674,1 millioner, selvom den oplevede en nedgang i omsætningen på 4,8% i forhold til kvartalet før. Denne figur oversteg estimatet på $653,2 millioner, som blev angivet af London Stock Exchange Group, ifølge Reuters.

Kvartalsvolumenet faldt til $76,1 milliarder, hvilket ikke levede op til forventningerne om $80,1 milliarder og en nedgang på 52% i forhold til året før. Transaktionsindtægterne faldt også med 21% til $289 millioner, primært på grund af faldende volatilitet i kryptoaktiver.

Det forbedrede resultat skyldtes en gevinst på $50 millioner i “strategiske investeringer” og et tilbagekøb af gæld på $82 millioner.

Coinbase Rapporterer Stærk Q3 Præstation Trods Skiftende Markedsforhold

I et begivenhedsrigt tredje kvartal viste Coinbase modstandsdygtighed og strategiske ekspansionsindsatser. Virksomheden erhvervede nye licenser for at facilitere indtræden på nye markeder og introduktionen af innovative produkter. Dette kommer sammen med en fast forpligtelse til at forbedre den regulatoriske klarhed inden for USA. Bemærkelsesværdigt introducerede Coinbase Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) futures, der henvender sig til detailhandlere i USA.

Ud over handelstjenester oplevede Coinbase en betydelig stigning i indtægter fra abonnementsbaserede modeller og andre tjenester. Dette segment bidrog med $334 millioner til virksomhedens resultat, hvilket markerer en bemærkelsesværdig stigning på 59% i forhold til året før. Stablecoins og premium abonnementsmodeller spillede en afgørende rolle i denne vækst, hvor $172 millioner blev genereret i indtægter fra USDC stablecoin renteindtægter i løbet af tredje kvartal. Coinbase forventer en acceleration i tokeniseringen af finansielle aktiver, herunder US-regeringsobligationer, det kommende år.

Top  Forbrugerorganisation anklager spiludgivere for vildledende praksis vedrørende in-game køb

Selvom forbrugerhandelsvolumenet for kvartalet var $11 milliarder, hvilket afspejler et fald i forhold til året før, og handelsvolumenerne for institutioner også oplevede et fald, er Coinbase optimistisk med hensyn til sin præstation. På trods af de udfordrende markedsvilkår udtrykte virksomheden tilfredshed med sine resultater i tredje kvartal og understregede, at “Q3 var et stærkt kvartal for Coinbase. På trods af flerårige lavniveauer af volatilitet er vi tilfredse med vores økonomiske resultater.”

Børsen fremhævede også sin positive justerede EBITDA for tredje kvartal i træk som et tegn på, at den opbygger en bæredygtig forretning for langsigtet vækst.

Justeret EBITDA, der står for indtjening før renter, skatter, afskrivninger og amortisering, er en finansiel parameter, som analytikere anvender til meningsfulde sammenligninger mellem virksomheder i samme branche.

Coinbase Konfronterer Juridiske Udfordringer i Maryland og Igangværende SEC Retsligt Slagsmål

Coinbase, en førende kryptobørs, står i øjeblikket over for juridiske udfordringer på flere fronter. Maryland-værdipapirmyndighederne har iværksat en retssag mod platformen, hvilket har resulteret i en midlertidig ordre om at stoppe staking-tjenester for brugere i staten. Som en forsigtighedsforanstaltning har Coinbase rådet berørte brugere til at trække deres stakede midler ud, samtidig med at de engagerer sig i diskussioner med myndighederne for at finde en løsning.

Samtidig er Coinbase indviklet i en opsigtsvækkende retssag med den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC). Børsen forventes at reagere på retslige skriftsager i morgen, og mundtlige argumenter for sagen skal begynde den 17. januar. SEC’s søgsmål, der blev indgivet i juni, hævder, at Coinbase opererede som en uregistreret børs og handlede med cryptocurrencies, der blev betragtet som uregistrerede værdipapirer af agenturet.

Top  Bitcoin-mineindustrien i USA fortsætter med at slå rekorder, da Bitmain importerer millioner af Antminers

Denne juridiske kamp har skabt betydelig opmærksomhed inden for kryptobranchen og har resulteret i indgivelsen af 13 venners-of-the-court-skrifter af investorer, lovgivere, forskningsinstitutioner og professorer, der understreger sagen bredere betydning.

Som følge af disse juridiske udfordringer oplevede Coinbase-aktierne et fald i efter-timer-handel og handles til ca. $81,20, en nedgang på 4% i forhold til lukkekursen på $84,60.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button