AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin oplever stigende handelsvolumen og positive vurderinger fra industrielle ledere

Bitcoin: En stigende handelsvolumen og optimistiske udtalelser fra eksperter

Over weekenden nåede Bitcoin’s handelsvolumen mere end $10 milliarder, hvilket afspejler dets robuste aktivitet på markedet. Kryptovalutaen oplevede en beskeden stigning på næsten 1,50% søndag, hvor prisen nåede op på $35,228. Denne stigning i Bitcoins værdi kommer samtidig med positive udtalelser fra industrielite. Direktøren for Fidelity roste Bitcoin som en moderne ækvivalent til guld med eksponentielle vækstmuligheder, mens personlig økonomi-forfatteren Robert Kiyosaki fremhævede Bitcoins løfte om vedvarende økonomisk sikkerhed. Disse optimistiske synspunkter kommer på et tidspunkt, hvor efterspørgslen efter guld fra centralbanker har set en nedgang på grund af globale spændinger og gør Bitcoin til et foretrukket valg for investorer, der søger både stabilitet og potentielle afkast. Mens markedet fortsætter med at udvikle sig, overvåger investorer og handlende nøje nøgleprisniveauer for Bitcoin.

Fidelitys finansdirektør kalder Bitcoin for “eksponentielt guld”

Jurrien Timmer, direktør for global makro hos Fidelity, har sammenlignet Bitcoin med “eksponentielt guld” og fremhævet kryptovalutaens status som en vare, der har potentiale til at fungere som en beskyttelse mod monetær svækkelse og som en værdistableholder. Han påpegede, at i historiske perioder som 1970’erne og 2000’erne, hvor reale renter er negative, der er meget inflation, og pengemængden vokser i et usædvanligt tempo, har guld tendens til at stråle. Selvom guld betragtes som penge, bemærkede Timmer, at det primært bruges som en værdistableholder, da det er for besværligt og deflatorisk til at blive brugt som et betalingsmiddel. En af grundene til, at Bitcoin og guld ofte sammenlignes, er, at de begge har denne kvalitet. Ifølge Timmer har Bitcoin potentialet til at være en digital værdistableholder. Det faktum, at Fidelity, en stor aktør inden for finansielle tjenesteydelser, støtter Bitcoin, kan også have en positiv effekt på kryptoværdens pris ved at befæste dens position som en beskyttelse mod økonomisk usikkerhed.

Top  Rekrutterings udfordringer for SEC og faldende fiat tab i krypto-sikkerhedsrapport

Robert Kiyosakis dom: Bitcoin giver livslang økonomisk sikkerhed

Robert Kiyosaki, bestsellerforfatteren af “Rig Far, Fattig Far”, forklarede Rig Fars første lektion om, hvorfor de velhavende bliver rigere. Han pointerede, at velhavende mennesker erkender værdien af at holde fast i reelle værdier som bitcoin, sølv og guld, da de giver langvarig økonomisk uafhængighed og stabilitet. Ifølge Kiyosaki fokuserer de velhavende på at erhverve aktiver som ejendom, olie og fødevareproduktion, der giver indkomst uden skatter. De holder sig også væk fra konventionelt beskæftigelse og fiktive aktiver, der er sårbare over for værdiforringelse på grund af markedsvolatilitet, inflation og beskatning. I stedet bevarer de deres penge i fysiske aktiver som guld, sølv og bitcoin og prioriterer ting, der giver faktisk, skattefri indkomst. Det faktum, at Kiyosaki støtter Bitcoin som en kilde til økonomisk stabilitet, kan have bidraget til den positive markedstilstand i dag.

Nedgang i centralbankernes efterspørgsel efter guld under global uro

Ifølge en rapport fra World Gold Council har centralbanker over hele verden øget deres guldreserver med 337 metriske ton i tredje kvartal af 2023. Selvom dette ikke slog rekorden fra samme kvartal sidste år, bidrog det til en samlet stigning på 800 metriske ton for året. Centralbankernes fortsatte interesse for guld viser den solide og vedvarende efterspørgsel efter ædelmetallet, hvilket kan resultere i en høj sluttotal ved årets udgang i 2023. Guld er steget med 9,4% i løbet af den sidste måned, da bekymringer om verdensøkonomiens tilstand vokser, mens Bitcoin (BTC) er steget med 25%. Da efterspørgslen efter guld fra centralbanker er faldet i tredje kvartal, spekulerer folk i, at det måske nu er tid til Bitcoin, hvilket også kan være årsagen til prisstigningen på BTC i dag.

Top  Kryptokurser falder: Bitcoin, Ethereum og andre store aktører oplever nedgang

Bitcoin prisforudsigelse

I det nuværende finansielle landskab fortsætter Bitcoin med at fastholde sin prominens og svinger med mindre variationer inden for de seneste 24 timer. Den volatile kryptovaluta har oplevet et lille fald på 0,51%, hvilket placerer dens aktuelle pris på omkring $35,120. Fire timers diagrammet viser en indviklet historie. Pivotpunktet for sessionen ligger omkring $34,990, et vigtigt punkt for intraday-handlere. Umiddelbar modstand dannes i området omkring $35,360, et område der har oplevet nogen opstuvning i de seneste sessioner. En gennembrud kunne betyde næste modstandsniveauer, der er ridsede ved omkring $36,051 og potentielt ved $37,018. På den anden side ligger umiddelbart supportniveauet omkring $34,693, med yderligere støtte ved $33,281 og dybere ved $32,481, hvis den skrånende bevægelse intensiveres. RSI (Relative Strength Index) svæver omkring 57, lidt over midten, hvilket signalerer en afdæmpet bullish stemning, men ikke indikerer overkøbte forhold, der ville kræve øjeblikkelig forsigtighed. Samtidig er den 50-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA) på $34,390 lige under den nuværende pris, hvilket indikerer en kortvarig bullish tendens.

Kortvarig prognose: Forudsat at den støttende fortælling er sand, kan vi forvente, at Bitcoin udfordrer modstanden ved $35,360 på kort sigt. Omvendt kan et brud under umiddelbar support på $34,693 åbne dørene for lavere niveauer og understrege vigtigheden af at sætte stop loss for risikostyring i disse usikre tider.

Top 15 kryptovalutaer at holde øje med i 2023

Hold dig opdateret med den digitale aktivverden ved at udforske vores udvalgte samling af de 15 bedste alternative kryptovalutaer og ICO-projekter, der er værd at holde øje med i 2023. Vores liste er blevet sammensat af fagfolk fra Industry Talk og Cryptonews og sikrer ekspertrådgivning og vigtige indsigter til dine kryptoinvesteringer. Benyt denne mulighed for at opdage potentialet i disse digitale aktiver og holde dig informeret. Ansvarsfraskrivelse: Kryptoprojekter, der bliver støttet i denne artikel, udgør ikke den finansielle rådgivning fra forfatteren eller udgiveren – kryptovalutaer er meget volatile investeringer med betydelig risiko. Foretag altid din egen forskning.

Top  Bitcoin står måske over for stort vækstpotentiale baseret på historisk cyklus, advarer analytiker.

Indtast din e-mail for vores gratis daglige nyhedsbrev

En hurtig 3-minutters læsning om dagens krypto-nyheder!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button