BitcoinKrypto News

BRC-20-Münze $RATS overbelaster Mempool og resulterer i markant stigning i Bitcoin-transaktionsgebyrer

BRC-20-Münze $RATS forårsager overbelastning af Mempool, hvilket fører til markant stigning i Bitcoin-transaktionsgebyrer

I de seneste dage har Mempool’en for Bitcoin oplevet en overbelastning, der har resulteret i mere end 120.000 ubekræftede transaktioner. Dette er en markant stigning i forhold til starten af oktober, hvor der kun var omkring 30.000 personer i køen til at få deres transaktioner bekræftet.

Übersicht über die Bitcoin-Mempool-Daten (Screenshot). Quelle: Mempool.space

Højere indtjening for BTC-miners

På de sociale medier har der været diskussion om, hvad der vil ske med gebyruptimaliseringen i fremtiden. Nogle brugere har advaret om, at nye møntprojekter vil overtage, så snart de nuværende er afsluttet.

Et tweet nævner, at $BIENEN har transformeret Mempool’en til en bikube, og gebyrerne er nu omkring 70 Sats. Dette følger efter tidligere projekter som $RATS, $FOXS, $OWLS og $BNBS. Hvad bliver det næste møntprojekt? Og hvilken bikubesamling vil blive lanceret nu, hvor denne mønt er præget?

Tabelle „Prozentsatz der Bitcoin-Miner-Einnahmen aus Gebühren“. Quelle: Glassnode

På trods af overbelastningen drager Bitcoin-miners fordel af situationen og oplever hurtigt stigende indtægter fra gebyrer. Ifølge analyseinstituttet Glassnode udgjorde indtægterne fra højere gebyrsatser den 6. november hele 8,5% af miners ‘samlede indtægt – det højeste daglige beløb siden begyndelsen af juni.

Konklusion

Overbelastningen af Mempool’en på grund af $RATS-mønten har ført til en betydelig stigning i Bitcoin-transaktionsgebyrer. Dette har også ført til, at Bitcoin-miners oplever øgede indtægter fra højere gebyrsatser. Hvad fremtiden bringer for gebyroptimering og nye møntprojekter er endnu uvist.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Hvad er prisen på de ting, der ikke koster noget?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button