BitcoinKrypto News

Bitcoin-Händler warten auf Verbraucherpreisindex, BTC tendiert seitwärts

Bitcoin-prisen falder før offentliggørelsen af US Inflation Data

Bitcoin har oplevet en nedgang i prisen på 36.880 $, efter at den midlertidigt nåede 37.900 $ tidligere på ugen. Dette fald kom før offentliggørelsen af US Consumer Price Index (CPI) data, som forventes at vise en betydelig ændring i forhold til september.

Forventninger til CPI Data

Den forventede stigning på 0,1 % i oktober vil være en markant ændring i forhold til det tidligere stigning på 0,4 % i september. Sammen med udtalelser fra Jerome Powell, formand for den amerikanske centralbank, om en mulig rentestigning, har dette skabt usikkerhed blandt Bitcoin-handlere.

Analytikerudtalelse

Yohay Elam, analytiker hos FXStreet, forudsiger, at en nedgang i den samlede inflation sandsynligvis vil påvirke aktiemarkedet positivt og lægge pres på US-dollar – selvom den kerneinflationsrate forventes at forblive høj.

Langsigtede perspektiver

Mens makroøkonomiske rapporter normalt kun påvirker Bitcoin-prisens volatilitet på kort sigt, kan en højere inflation midlertidigt påvirke BTC-priserne. På lang sigt afhænger prisen dog stadig af katalysatorer som godkendelsen af en Bitcoin-ETF.

Afsluttende bemærkninger

På nuværende tidspunkt ligger Bitcoin-prisen på Binance på 36.929 $. Det er vigtigt for Bitcoin-handlere at holde et vågent øje på CPI-rapporten, da den kan have stor indflydelse på prisen på den digitale valuta.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Opdater venligst din app for at fortsætte med at læse gratis nyheder, analyser og rapporter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button