AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumRipple

XRP (XRP) Chart Analysis: Support Levels and Potential Bounce

XRP i under pres: En dybdegående markedsgennemgang

Efter falske nyheder om, at BlackRock planlagde at oprette en XRP spot ETF tidligere på ugen, sendte prisen på XRP så højt som 0,75$, det højeste niveau siden juli. Prisen har imidlertid været under pres siden, med XRP torsdag, der faldt tilbage mod sin 21DMA og mod det 0,60$ niveau.

XRP er nu nede med næsten 20% fra sine seneste højder, mens krypto-markederne generelt er under pres torsdag på grund af gevinster fra de seneste uger.

Alligevel fortsætter handlere med at lede efter muligheder for at købe på faldet, da mange antager, at det kortsigtede udsyn for kryptomarkedet sandsynligvis vil forblive positivt.

Overvejelse for XRP Support Levels

XRP-tyrene venter på at sikre deres tokens til en god pris og leder efter potentielle gode indgangspunkter, da XRP atter nærmer sig 0,60$.

Ét bemærkelsesværdigt niveau er de tidlige 2022 højder ved 0,5850$. Der er derefter masser af centrale supportniveauer (seneste højder) mellem 0,5650$ og 0,54$, herunder 50, 100 og 200DMAs.

Derfor kan XRP Bounce

Det ville ikke være overraskende, hvis XRP studsede fra en retest af disse niveauer. Ikke kun er der store fordele for det bredere kryptomarked lige nu fra optimismen om, at spot-bitcoin og ethereum ETF’er vil blive godkendt i USA næste år, hvilket vil øge institutionel adoption af kryptoaktiver, men makro er også i stigende grad en fordel, da amerikanske aktier stiger, og dollaren samt amerikanske obligationsrenter falder på stigende indsatser på, at Feds renteforhøjelsescyklus er afsluttet.

Top  Hvordan konsolidering af blue-chip kryptovalutaer påvirker markedets volatilitet

Samtidig fortsætter XRP’s udsteder, Ripple Labs, med at opretholde en vinde-momentum i dets retssag mod den amerikanske værdipapir- og børskommission (SEC), der anklagede dem for at have udstedt XRP som en uregistreret sikkerhed.

Kryptoalternativer at overveje

Udsigten til XRP er potentielt meget stærk, men for dem, der leder efter en bedre sandsynlighed for kortsigtede gevinster, er en alternativ højrisiko, højtdriftsinvestering at overveje at deltage i krypto-presale.

Dette er, hvor investorer køber tokens fra nystartede kryptoprojekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling. Disse tokens sælges næsten altid billigt, og der er en lang historie med, at presale leverer enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske teams bag sig og en stor vision for at levere en revolutionerende kryptoapplikationsplatform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risikoen/afkastet på deres presale-investering meget god.

Holdet hos Cryptonews bruger meget tid på at undersøge presale-projekter for at hjælpe investorer.

Her er en liste over 15 af, hvad projektet anser for at være de bedste krypto-presales af 2023.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button