AltcoinsCardanoDogecoin

Pig Butchering Romance Scam Leads to Tether Confiscating $225 Million Tokens – Largest-Ever Seizure in Web3 Ecosystem

Efter måneders efterforskning har USDT-stablecoin-producenten Tether annonceret beslaglæggelsen af 225 millioner dollars i sine tokens, der var involveret i et svindelnummer med grisenedslagtning.

Annonceringen blev formidlet gennem en pressemeddelelse, der detaljerede Tethers samarbejde med kryptovalutabørsen OKX og det amerikanske justitsministerium (DoJ) i gennemførelsen af efterforskningen.

De frosne midler udgør den hidtil største beslaglæggelse af USDT-tokens i det blomstrende Web3-økosystem.

Ifølge Tether var de beslaglagte midler forbundet med et internationalt syndikat for menneskehandel og svindel med grisenedslagtning.

For at hjælpe med sin efterforskning brugte USDT-udstederen blockchain-sporingsværktøjer fra det anerkendte Chainalysis-platform. Denne teknologi gjorde det muligt for dem at spore flytningen af ulovligt opnåede midler gennem blockchain og standse deres videre brug.

De ulovlige midler var opbevaret i selvstyrede kryptokratte, hvilket nødvendiggjorde en månedlang undersøgelse og betydelige ressourcer for at lokalisere dem.

Den privatdrevne blockchain-tjenesteudbyder udtalte, at de frosne kryptokratte i øjeblikket er på det sekundære marked, og at kryptokrattene ikke tilhørte deres kunder.

On-chain-data fra Etherscan-platformen viste, at midlerne blev beslaglagt på tværs af 37 forskellige kryptokratte, hvor flertallet af disse digitale tokens blev overført til OKX-børsen.

Imidlertid blev en række lovlige kryptokratte fanget under hele operationen.

Tether afslørede, at de arbejder tæt sammen med relevante regeringsorganer for at låse de berørte brugeres kryptokratte op.

Med hensyn til den betydningsfulde begivenhed udtalte Tethers administrerende direktør Paolo Ardoino, at det frivillige frys er et tydeligt tegn på, at den fiat-backede stablecoin-udsteder arbejder hårdt på at sende det rette signal vedrørende brugersikkerheden i kryptoverdenen.

Svindel med grisenedslagtning kostede amerikanske investorer 3,3 milliarder dollars

Et svindelnummer med grisenedslagtning er en sofistikeret bedrageriaktivitet, der kombinerer træk ved et romantisk bedrageri med et investeringspin.

Top  Ray Youssef, Tidligere Paxful CEO, Udnævnt til CEO af Noones: Finansiel Kommunikationsapp For at Integrere Global South i Verdens Finansielle Systemer

Systemet lokker i bund og grund uvidende investorer med idéen om romantik, og derefter forsøger svindlerne at sælge falske investeringsmuligheder med illusionære høje afkast til ofrene.

Ofrene bliver ofte instrueret i at købe kryptoaktiver fra børser og derefter overføre dem til et kryptokrat, der kontrolleres af svindleren.

Denne bedrageriaktivitet har siden fået opmærksomhed fra den amerikanske forbundsdomstol (FBI), som udtalte, at grisenedslagtning er en afprøvet, tungt skrevet og kontakttæt proces, der fodres op byttet før slagtning.

Myndighedsorganet afslørede i en internetkriminalitetsrapport i 2022, at svindelnummeret med grisenedslagtning har ulovligt opnået mere end 3,31 milliarder dollars fra amerikanske investorer.

Ved at dykke dybere ned i statistikkerne viste FBI’s rapport, at kryptobaserede bedragerier inden for dette omfattende svindelnummer sprang fra 907 millioner dollars i 2021 til 2,57 milliarder dollars i 2022, hvilket repræsenterer en stigning på 183% inden for et enkelt kalenderår.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button