AltcoinsCardanoDogecoin

Russiske banker samarbejder med internationale kryptobørser – Hvad kan de inddrive?

Russiske banker samarbejder med internationale kryptobørser i konkursbehandlinger

En af Ruslands største banker, Sberbank, hævder, at internationale kryptobørser som OKX, Bybit og Bitstamp “samarbejder med russiske voldgiftsadministratorer” i forbindelse med konkursundersøgelser.

Ifølge Vedomosti udtalte Sberbanks afdelingschef for inddrivelse og konkurs, Evgeny Akimov, at børser som Dubai-baserede Bybit, Bitstamp, den Singaporeanske platform Bitrue, den amerikansk-baserede Gate.io og OKX “samarbejder” med russiske “retsmyndigheder.”

Denne samarbejdende adfærd indebærer, at børserne “oplyser” russiske efterforskere om klienters kryptokonti. Akimov tilføjede, at disse børser var villige til “selv at dele” oplysninger om konti med efterforskerne.

Sberbank har tidligere haft vanskeligheder med at inddrive “alternative aktiver” såsom krypto i konkursbehandlinger. Nu søger banken direkte samarbejde med børserne.

Akimov afslørede dog ikke, om dialogen med børserne har hjulpet banken med at inddrive krypto fra konkursramte virksomheder eller enkeltpersoner.

Andre russiske banker og finansekspert samt juridiske observatører har udtalt, at manglende kryptoregulering hindrer banker i deres arbejde.

VTB Bank, Sberbanks konkurrent, bemærkede, at “flere og flere låntagere” nu gemmer deres midler som krypto, hvilket gør konfiskation vanskelig for fogeder, da “kryptos” juridiske status ikke er reguleret.

Selvom russiske fogeder og anklagere tidligere på året fik nye beføjelser til at beslaglægge krypto, er mange af disse beføjelser endnu ikke trådt i kraft, hvilket efterlader banker magtesløse i mange tilfælde.

Krypto har stadig ingen officiel retlig status i landet på grund af en langvarig uenighed mellem regeringsfraktioner.

VTB opfordrede til nye protokoller til “indsamling af kryptovaluta,” og hævdede at disse “bør oprettes hurtigt.”

Eduard Davydov, en seniorpartner i advokatfirmaet Emet Law Firm, bemærkede, at i praksis har visse russiske konkursbehandlinger set domstolene godkende “den direkte salg af kryptokurver” på kryptobørser.

Top  Ethereum Crash: Hvad sker der bag kulisserne?

Mikhail Zhuzhalov, en senior advokat hos Tomashevskaya & Partners, hævdede, at det var “simpelt” for administratorer at beslaglægge krypto gemt i offline wallets, men tilføjede at det var “svært” at beslaglægge mønter, hvis de er gemt i hot wallets, da det involverer “tredjeparter” som børser og wallet-udbydere.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button