AltcoinsCardanoDogecoin

Storbritannien godkender tokenisering af investeringsfonde: Skaber potentiel teknologisk revolution i den finansielle sektor

UK Investment Funds Får Grønt Lys Til Tokenisering

UK’s investeringsfonde har fået grønt lys til tokenisering, hvilket markerer et strategisk skridt til at udnytte blockchain-teknologi inden for aktivforvaltningssektoren.

Godkendelsen blev offentliggjort i en pressemeddelelse af The Investment Association, en anerkendt brancheorganisation, den 24. november.

Godkendelsen til tokenisering stammer fra genoprettelsen af ​​regeringens Asset Management Taskforce’s nye Technology Working Group den 25. april 2023.

Innovationen blev lanceret for at udnytte teknologiens potentiale til likviditetsvækst i Storbritanniens aktivforvaltningsindustri.

Ifølge The Investment Association vil tokenisering af fonde lette mere omkostningseffektiv og gennemsigtig handel med aktiver, hvilket gør det muligt for investorer at få adgang til en bredere vifte af aktiver.

For at opnå dette har Working Group tæt samarbejdet med det britiske skatkammer og Financial Conduct Authority (FCA) for at offentliggøre en vejviser til vedtagelse af distribueret hovedbogsteknologi (DLT) gennem fondstokenisering.

Lige nu har kun FCA-autoriserede fonde lov til at implementere grundlinje-tilgangen til tokenisering.

Med henvisning til et eksempel udtalte Investment Association, at fonde skal bestå af konventionelle investeringsaktiver og opretholde eksisterende processer for vurderinger og afviklinger inden for fastsatte tidsrammer.

Samtidig udtrykte Michelle Scrimgeour, administrerende direktør for Legal & General Investment Management og formand for Working Group, høj entusiasme om den transformative potentielle indvirkning af dette skridt.

”I dag markerer en milepæl i implementeringen af tokenisering inden for Storbritanniens investeringsindustri. Fondstokenisering har stor potentiale for at revolutionere, hvordan vores industri fungerer ved at muliggøre større effektivitet og likviditet, forbedret risikostyring og skabelse af mere skræddersyede porteføljer,” sagde han.

Sarah Pritchard, Executive Director of Markets and International ved FCA, udtrykte også FCA’s forpligtelse til at styrke Storbritanniens position i globale markeder gennem teknologi og innovation.

Top  XBIRD's Vilde rejse: En mulighed i huset?NCWW med atomaffaldsvand: Hvad er meme-møntens næste træk?XSHIB's kortsigtede bjørne-trend og potentiale for vending

Hun bifaldt rapporten om tokenisering og bemærkede, at den identificerer en vej fremad og konkluderer, at der ikke er væsentlige reguleringsmæssige forhindringer for den foreslåede grundlinjemodel.

Adoptering af Fondstokenisering Haletil At Skalere

Working Group består af førende investeringsaktivforvaltere, herunder BlackRock, Schroders, M&G og JP Morgan Asset Management.

I samarbejde med FCA og Storbritanniens finansindustri sigter disse virksomheder mod at åbne muligheder for tokeniserede fonde og drive betydelige fremskridt i den brede finansielle sektor.

Det nylige grønne lys til britiske investeringsforvaltere til at udvikle tokeniserede fonde kan indikere en potentiel stigning i adoptionen.

Tokeniserede fonde bringer fordele såsom øget likviditet, brøkpartejserskab og strømlinede processer gennem distribueret hovedbogsteknologi. Denne innovation stemmer overens med den globale trend med digitale aktiver og blockchain-baserede finansielle instrumenter.

Den regulerende godkendelse etablerer en afgørende grundlag for at opbygge tillid og opmuntrer investeringsforvaltere til at udforske og implementere tokenisering.

I godkendelsesmeddelelsen understregede FCA’s Sarah Pritchards kommentarer initiativets fokus på mainstreamaktiver og indikerer en forpligtelse til at opretholde stabiliteten i det finansielle system.

Ved at fokusere på traditionelle og bredt anerkendte aktiver sigter tilsynsmyndigheden mod at afbalancere forbedring af innovation gennem tokenisering og sikre bæredygtighed i finansinfrastrukturen.

Denne tilgang mindsker potentielle risici forbundet med mere nye eller højt spekulative aktiver og sikrer fortsat integritet og sikkerhed i finansmarkederne.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button