BitcoinCardanoKrypto News

Cardano-Gründer Hoskinson: Binance-CEO CZs Rücktritt markiert das Ende einer Ära in der Kryptowelt

Charles Hoskinson reagerer på Binance-CEO’s tilbagetræden

I et YouTube-video fra 22. november udtalte Cardano-grundlæggeren Charles Hoskinson sig om nyheden om, at Binance-CEO Changpeng “CZ” Zhao trådte tilbage fra sin stilling som leder af den førende kryptobørs. Ifølge Hoskinson markerer dette begivenheden “slutningen på en æra” og illustrerer, at kryptoentreprenører fremover nøje skal overholde gældende reguleringsbestemmelser og spille efter establishmentets regler.

CZ’s rolle i kryptobranchen

I videoen påpegede Hoskinson, at CZ tilhørte en gruppe af iværksættere i kryptobranchen, der legemliggjorde mottoet “beslut hurtigt, vækst og innovation”. Han mindede desuden om, at krypto-investorer i begyndelsen af Bitcoin-æraen handlede med Excel-ark og sendte penge privat via PayPal for at købe kryptovalutaer. Denne tid repræsenterede den “første bølge af innovation”, hvorefter CZ og Binance kom til i 2017 som en del af “anden bølge” og voksede til at blive en mægtig spiller i branchen.

Konsekvenserne af ændrede reguleringskrav

Hoskinson advarede dog om, at verden forandrer sig, og at kryptoentreprenører ikke længere kan eksistere side om side med centraliserede finanssystemer uden at overholde deres regler. Han påpegede, at USA har et finansregime, der i bund og grund er blevet militariseret, og at dette regime ikke vil tillade iværksættere at åbne markeder, der muliggør handel og andre aktiviteter for Amerikas fjender. Han bemærkede desuden, at verden i stigende grad bliver “multipolar”, hvilket fører til, at mange lande afviser det af USA-ledede system. Ifølge Hoskinson resulterer dette i, at kryptovalutaen “kommer i klemme” og fører til situationer som Binance’s strafferetlige forfølgelse eller udenretslige forlig.

Top  Bitcoin & Dezentralisierung: Ein Podcast mit Ex-Bitcoin-Miner und Web3-Unternehmer Batis Samidan über die Bedeutung von Dezentralisierung in der Welt der Kryptowährungen.

Fremtidig regulering og mulige løsninger

Han advarede derfor om, at den amerikanske regering sandsynligvis vil fortsætte med at forsøge at regulere kryptotjenester, herunder forsøge at begrænse eksterne tegnebøger. Til trods for dette var Hoskinson stadig optimistisk og påpegede, at innovatører stadig har potentiale til at fremme frihed og samtidig imødekomme tilsynsmyndighedernes bekymringer. Han pegede på Midnight, et krypto-netværk, der sigter mod at lette transaktioner baseret på algoritmer, som en del af løsningen på problemet med statlig regulering af krypto.

CZ’s tilbagetræden

Den 21. november meddelte det amerikanske justitsministerium, at CZ og Binance havde indgået et forlig vedrørende anklager om overtrædelse af den amerikanske bankforskrift (Bank Secrecy Act). Samme dag meddelte CZ sin tilbagetræden som administrerende direktør for børsen og deponerede en kaution på 15 millioner dollars ved en amerikansk distriktsdomstol for at blive løsladt fra varetægt. Strafudmålingen er planlagt til den 23. februar 2024. Hoskinson afsluttede videoen med at beskrive CZ som en “ven” og “en god person”.

Artiklen er blevet forfattet baseret på informationer fra Charles Hoskinsons udtalelser og offentlige meddelelser fra Binance og det amerikanske justitsministerium.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button