AltcoinsCardanoDogecoin

Inferno Drainer lukker efter at have hjulpet kriminelle med at stjæle millioner fra kryptoplatforme

Inferno Drainer Lukker Ned Efter at have hjulpet skurke med at stjæle millioner fra kryptoplatforme

Digital asset-walletudtømningsplatformen Inferno Drainer har lukket butikken efter at have hjulpet skurke med at stjæle millioner fra adskillige kryptoplatforme.

I en nylig Telegram-annonce meddelte firmaet, at de afslutter deres aktiviteter med henvisning til behovet for at gå videre efter at have hjulpet adskillige skadelige aktører med at udføre phishing-svindel og andre aktiviteter til en værdi af over “$80 millioner.”

Scam-as-a-service-udbyderen oplyste, at alle filer, servere og enheder vil blive bevaret, så brugerne kan få en problemfri overgang til en ny service, som de selv måtte ønske, mens de samtidig laver en opdeling. Ifølge indlægget advarede platformen også brugere og virksomheder om ikke at lade sig narre af svindel-konti, der hævder at være firmaet til formål med fremtidige svindelnumre og tilføjede, at de ikke vil vende tilbage.

“Inferno Drainer har stjålet $5,9 millioner fra næsten 4.888 ofre gennem over 689 phishing-websteder, der sigter mod populære projekter.” – Scam Sniffer | Web3 Anti-Scam

Platformen er blevet populær blandt skadelige aktører i 2023 efter afslutningen af Monkey Drainer, og den tog en 20% del af de stjålne aktiver. Ifølge web3-svindeldetektoren, Scam Sniffer, har platformen stjålet over $70 millioner fra omkring 100.000 ofre.

Selvom mange svindelplatforme stadig er i drift, har den annoncerede nedlukning af Inferno Drainer medført en stor lettelse, da flere blockchain-sikkerhedsfirmaer inklusive CertiK har betragtet det som en af de mest skadelige kits i hele økosystemet.

Efter enorme svindelnumre og konkurser har myndighederne øget indsatsen for at sikre investorernes aktiver på to fronter: at sikre ordentligt sikrede platforme gennem anholdelse og retsforfølgelse af svindlere samt godkendelse af platforme.

Top  Fed holder rentemøde - Analyse af Beiersdorf, Siemens Energy og Zalando i forbindelse med DAXfokus

I år er der blevet slettet millioner gennem svindelnumre, hvilket har ført til et bredere krav om at få ram på skadelige aktører, der stjæler brugeraktiver, og reducere de optimistiske investorer i markedet. Sidste uge blev der stjålet over $90 millioner fra HTX og HECO-broen, ud over de mange episoder, der er blevet registreret alene i år. Selvom det ikke er blevet offentliggjort, om hackerne havde hjælp fra svindelplatforme, har kryptofællesskabet brug for færre skadelige aktører for at gøre branchen sikrere og reducere uønsket kritik fra kritikere af virtuelle aktiver.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button