AltcoinsDeFi

Jito Airdrop: Alles Was Du Über den Governance-Token JTO auf Solana Wissen Musst

Der Airdrop og tokenomiksen for JTO Token

Teamet bag Jito har annonceret udgivelsen af deres nye JTO Token, med et samlet udbud på 1 milliard tokens, hvoraf kun 115 millioner vil være i omløb i starten. En del af tokens vil blive uddelt som Airdrop til tidligere brugere af protokollen, baseret på aktiviteten af brugerne og deres bidrag til udviklingen af Jito på Solana. Der vil være 90 millioner JTO tokens tilgængelige straks, samt yderligere 10 millioner næste år.

Hvad Airdropen på Solana kan være værd

Jito er det næststørste DeFi-protokol på Solana, som tilbyder Liquid Staking-tjenester og har en samlet tværvaluta likviditet (TVL) på 381 millioner USD. Med dette i betragtning, kan man forvente at JTO token kan have en værdi på omkring 0,34 $, baseret på sammenligningen med et tilsvarende projekt på Solana.

Det er dog værd at bemærke, at andre faktorer som forventet vækst og udvikling også spiller en stor rolle i værdiansættelsen af protokol-tokens.

Brugere af Jito protokollen kan snart verificere deres Airdrop-berettigelse på Jito’s hjemmeside.

Top  Ripple planlægger XRP ETF: Revolution for institutionelle investorer på vej?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button